Tarvitsetko apua?

Way Out Huonepakopeli, Tampere

Alkaen: 70,00 €
Sis. alv
- +
Nyt on aika paeta – suljetusta huoneesta, josta ei näyttäisi olevan ulospääsyä! Tällainen huonepakopeli tunnetaan maailmalla Escape Room -nimellä, ja tämä konsepti onkin muotoutunut lyhyessä ajassa maailmanlaajuisesti hyvin suosituksi. Tavoitteena on murtautua ulos tunnin aikarajan sisällä huoneesta, joka on lukittu, apuvälineinä luovuus ja ryhmätyö. Huonepako onkin erinomainen tempaus esimerkiksi työpaikan virkistyspäivän vietteeksi tai syntymäpäiväsankarin ohjelmanumeroksi. Tilaa nyt ja tee ryhmäsi arjesta jännittävä!
pin delete 25.751700

* Pakolliset kentät

  • Toimitus samantien sähköpostilla
  • Tulosta elämyslahjakortti heti
  • 30 päivän palautusoikeus
  • Lahjakortti on voimassa 18 kk

Näin lunastat lahjakortin

  • Osta lahjakortti
  • Lunasta lahjakoodi
  • Valitse päivämäärä
  • Tulosta lahjakortti

Kuvaus

Huonepakopelin eli Escape Roomin konsepti on saavuttanut yllättävän lyhyessä ajassa maailmanlaajuisen suosion. Ensimmäiset Escape Roomit nähtiin Aasiassa, ja ilmeisesti ihkaensimmäinen perustettiin Japaniin vuonna 2007. Nyt Escape Roomeja on maailman metropoleissa kaikilla mantereilla ja ryhmät yhä toisensa jälkeen ihastuvat tähän jännittävään ja luovuutta kirvottavaan elämykseen. Nyt voit kokeilla huonepakopeliä Suomessakin!

Huonepakopelissä on yksinkertaisesti tavoitteena murtautua ulos näennäisesti suljetusta huoneesta. Huoneessa saattaa olla apuvälineitä, mutta suurimmat avut pelaajat saavat omista hoksottimistaan sekä ryhmätyöstä: yhdessä näennäisesti mahdottomatkin pulmat ratkeavat ja ulospääsy huoneesta mahdollistuu. Huonepakopeli parantaakin ryhmätyötaitoja ja päättelyä, ja on siksikin esimerkiksi yhdessä paljon aikaa viettävälle työryhmälle aivan mahtava harjoitusmuoto. Toki voit myös tilata tämän huonepakopelin esimerkiksi perheellesi mielekkääksi vapaapäivän ohjelmaksi. Myös polttariseurueet ja syntymäpäiviä juhlivat ryhmät ovat huonepakopelejen vakioasiakaskuntaa, ja kehotammekin lahjat.fi-toimituksessa lämpimästi varaamaan tämän huikean ohjelmanumeron mille tahansa ryhmälle.

Tämä Tampereella sijaitseva huonepakopeli on erinomaisen suositeltava elämys ja lahjakortin muodossa myös helppo annettava esimerkiksi synttärisankarille tai perheellesi, toki myös hyvälle kaveriporukalle. Lähtekää yhdessä ratkaisemaan arvoitusta ja kokeilemaan, riittävätkö mielikuvituksenne ja hermonne ulospääsyn löytämiseen!

Tuotetiedot

Kesto:

  • 60 min

Kuinka monelle henkilölle elämys on suunniteltu:

  • 2–5 hlö

 

Tuotteesta ei ole vielä arvosteluja. Kirjoita ensimmäinen arvostelu?

Karttanäkymä

Map
2019-03-25T23:30:24+00:00