Tarvitsetko apua?

Way Out Huonepakopeli, Jyväskylä

Alkaen: 70,00 €
Sis. alv
- +
Huonepakopelit eli Escape room -pelit ovat yleistyneet kovaa vauhtia maailmalla. Tässä päättelytaitoja, ryhmätyötä ja luovuutta vaativassa tehtävässä tavoite on yksinkertainen: paeta suljetusta huoneesta tietyn ajan sisään. On laitettava luovuus ja boksin ulkopuolella ajattelu totisesti töihin, jotta huoneesta pääsee pakenemaan. Tämä elämys on jännittävä ja ikimuistoinen, joten suosittelemme lämpimästi lahjaksi esimerkiksi polttarisankarille ja hänen ryhmälleen tai syntymäpäiväporukalle. Tilaa nyt lahjat.fi-verkkokaupan kautta.
pin delete 25.751700

* Pakolliset kentät

  • Toimitus samantien sähköpostilla
  • Tulosta elämyslahjakortti heti
  • 30 päivän palautusoikeus
  • Lahjakortti on voimassa 18 kk

Näin lunastat lahjakortin

  • Osta lahjakortti
  • Lunasta lahjakoodi
  • Valitse päivämäärä
  • Tulosta lahjakortti

Kuvaus

Huonepakopelit ovat nyt erittäin trendikkäitä tempauksia. Nämä Escape Roomit niittävät mainetta maailmalla, eikä suotta – huonepako on jännittävää, arjen rikkovaa ajanvietettä, jota voidaan harrastaa isommallakin ryhmällä. Siksi huonepakopeli toimiikin loistavana elämyspakettina esimerkiksi polttariseurueelle, syntymäpäiviä juhlivalle porukalle tai vaikkapa työryhmän virkistyspäiväksi. Huonepakopeli parantaa ryhmässä toimimisen taitoja ja antaa huikeita elämyksiä.

Escape Room -konsepti perustuu alun perin videopeleihin ja ilmeisesti ensimmäinen tosielämän Escape Room esiteltiin Japanissa vuonna 2007. Siitä konsepti levisi muualle Aasiaan ja Yhdysvaltoihin ja pian Eurooppaan. Nyt Escape Roomeja on kaupungeissa kautta maailman, ja tämä huonepakopeli sijaitsee Jyväskylässä. Uskallatko sinä ja ryhmäsi ryhtyä toimeen ja pyrkiä pakenemaan näennäisesti pakovarmasta huoneesta? Aikaa tämän pähkinän ratkaisemiseen on yksi tunti.

Escape Roomit ovat niittäneet mainetta maailmalla ja nyt voit kokea tämän huikean seikkailun kotimaan kamaralle. Suosittelemme erityisesti esimerkiksi polttareita juhlivalle päivänsankarille, sillä mikä olisikaan innostavampaa ennen illan rientoja kuin hieroa vähän yhteisiä aivonystyröitä yhteen ja ratkaista tämä arvoitus? Huonepakopeli on erittäin suositeltava lahja, esimerkiksi lahjakortin muodossa, joten tilaa nyt itsellesi ja läheisille ihmisillesi lahjaksi.

Tuotetiedot

Kesto:

  • 60 min

Kuinka monelle henkilölle elämys on suunniteltu:

  • 2–5 hlö

 

Tuotteesta ei ole vielä arvosteluja. Kirjoita ensimmäinen arvostelu?

Karttanäkymä

Map
2019-03-24T23:43:06+00:00