Tarvitsetko apua?

Hummeri jääkaappimagneetti

Alkaen: 4,90 €
Sis. Alv., pois lukien toimitus
- +

Toimitusaika: alkaen 09.01.

Tämä jääkaappimagneetti tuo totisesti elämää ja liikettä keittiöön. Erittäin näyttävän näköinen, muovinen äyriäinen kiinnitetään jääkaapin oveen, ja muoviset jalat hytkyvät aina, kun jääkaapin oven avaa. Saattaa olla ensialkuun hieman erikoinen ajatus, mutta ainakaan tämä magneettihummeri ei jätä kylmäksi ja nostattaa keskustelua. Saatavissa kahdessa tyylikkääässä värissä, minimalistinen design ja tietenkin aina tarpeellinen tavara. Osta nyt kivaksi ja helposti annettavaksi lahjaksi merenelävien ystävälle.

* Pakolliset kentät

4,90 €

Other customers bought

Kuvaus

Araknofoobikot ja hyönteiskammoiset saattavat hetkisen verran kavahtaa tätä lahjaa: istuuko tuossa jääkaapin ovella todellakin jokin kahdeksanjalkainen kummajainen, kämmenenkokoisena ja kirkkaanpunaisena (tai mustana)? Paniikkiin ei kuitenkaan ole syytä: toisella vilkaisulla paljastuu, että kyseessä on erittäin hieno ja yksityiskohtainen jääkaappimagneetti, joka on puettu hummerin ulkoasuun. Tämän muoviäyriäisen jalat hytkyvät jaakaapin oven aiheuttamasta liikkeestä, ja illuusio on melkoisen aito. Hummeri-magneetti on saatavilla kahdessa eri värissä: punaisena esikuvansa tavoin ja mustana tyylikkäänä design-versiona.

Tämä humoristinen jääkaappimagneetti on toki kulinaristeille ja herkkusuille tärkeä lahja: hummeri on eräs maailman arvostetuimmista raaka-aineista ja siitä tehdyt annokset ovat aivan uskomattoman herkullisia. Voitkin lahjoittaa tämän tuotteen esimerkiksi kotona kokkausta harrastavalle ystävällesi – sopii hänen mentaliteettiinsa ja luo keittiöön huippuravintolan tunnelmaa.

Jääkaappimagneetteja toki myös tarvitaan aina ja niiden varaan voidaan pingottaa muun muassa ostoslistat, muistilaput tai vaikkapa makoisimmat hummerireseptit. Suosittelemmekin lämpimästi tätä lahjaa kenelle tahansa ruoka-harrastajalle tai keittiössä viihtyvälle. Tämä lahja on pienimuotoinen, helposti annettava ja mutkaton – moneen eri tilanteeseen tai vaikka ihan arkipäivän huomionosoituksena. Osta nyt – varma onnistuminen!

Tuotetiedot

  • värivaihtoehdot: punainen, musta
  • materiaali: muovi
  • mitat: 7,5 cm x 9 cm x 12,5 cm

Tuotetiedot

  • värivaihtoehdot: punainen, musta
  • materiaali: muovi
  • mitat: 7,5 cm x 9 cm x 12,5 cm

Tuotetiedot

  • värivaihtoehdot: punainen, musta
  • materiaali: muovi
  • mitat: 7,5 cm x 9 cm x 12,5 cm
2023-09-21T21:44:13+00:00