Tarvitsetko apua?

Hugz - huopa hihat - harmaa - personointi

39,90 €
Sis. Alv., pois lukien toimitus
- +
(0)

Toimitusaika: Toimitusaika 3-5 päivää

Sekä kotona että junassa tai lentokoneessa Hugz huopa hihat on paras edellytys sammuttaa ja rentoutua. Voit siis nauttia miellyttävästä lämmöstä, luopumatta vapaan käsien liikkeen. Suuri lahja niille, jotka haluavat katsella televisiota tai lukea mukavasti - 6 eri värillä ja tai ilman Wunschbestickung!

* Pakolliset kentät

39,90 €

Other customers bought

Kuvaus

Erityinen etu on tämän pörröinen huopa on, että se antaa Rundumgemütlichkeit huolimatta vapaan varren ja liikkumisvapautta, koska se on varustettu käytännön hihat. Yksinkertaisesti sanottuna kädet aukkojen läpi ja lue aikana kuumien lähteiden esimerkiksi juoda teetä tai puheluita. Kun Hugz huopa hihat mitään ongelmaa!

Erityisesti lentomatkaa varten tai rautateitse, lahja on juuri tehty: Sitä pidetään mukava ja lämmin, mutta se voi kun vielä helposti ajaa muuta työtä. Lisäksi miellyttävä lämpö, ​​joka antaa Hugz huopa hihat, tuskin huomaa, että olet yhdessä ja samassa paketissa. Pehmeä ja Fleecestä kangas on erittäin helppo puhdasta ja voidaan puhdistaa pesukoneessa. Optimaalisen Tyyliltään yhteensopivat lahja on myös saatavana 6 eri väriä: harmaa, musta, pinkki, sininen, vanilja ja punainen.

Ja jos etsit hyvin henkilökohtainen lahja, niin miksi ei valita variantti yksittäisten Wunschbestickung (musta tai valkoinen väri); Sitten ainutlaatuinen pala on peräisin jo kaunis lahja!

Tuotetiedot

Hugz - huopa hihat

harmaa, jossa yksilölliseksi kohti kiinni (2 riviä 8 merkkiä)
Materiaali: 100% polyesteri
Mitat: 135 x 190 cm
konepestävä
nukka
vinkkejä:
Ota mitään erityistä merkkiä yksilölliseksi käyttöön!
Yksilöllinen teksti sijaitsee keskeisesti hihat; tapauksessa käytön kaikki merkit, kirjailluista-ala on noin 30 x 20 cm.

Tuotteesta ei ole vielä arvosteluja. Kirjoita ensimmäinen arvostelu?

2023-12-10T15:17:36+00:00