Tarvitsetko apua?

Hot Dog -kone

41,90 €
Sis. alv
DHL Express mahdollista
- +
Herkullista! Hot Dog -koneen avulla valmistat perinteiset amerikkalaiset suupalat nopeasti ja helposti. Vesisäiliö, johon mahtuu maksimissaan kuusi nakkia, lämmittää nakit täydellisen nautintalämpöisiksi samanaikaisesti, kun laitteen toisella puolella sijaitseva teräksinen puikko huolehtii Hot Dog -sämpyläsi lämpimiksi. Nyt voit nauttia herkullisista Hot Dog -hetkistä kotona! Täydellinen lahjaidea juhliin, perheille tai esimerkiksi kimppakämppään!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Tämä lahja on seuraavien lastenkutsujen, ystävien keskeisten illanviettojen tai kotibileiden varma vetonaula. Hot Dog -kone on herkullinen ja hauska vempain, jonka avulla valmistat maistuvat suupalat, joissa kuuma nakki on sujautettu valkoisen, pitkänmallisen sämpylän väliin, helposti ja nopeasti. Nyt tarvitset enää tarvittavat kastikkeet ja lisukkeet ja Hot Dog -kestit voivat alkaa! Hot Dog -kone pitää kaksin verroin huolta siitä, että tarjoamasi “kuumat koirat” ovat täydellisiä nautittaviksi.

Laitteen kirkkaasta muovista valmistetussa säiliössä maksimissaan kuusi nakkia höyrystyvät lämpöä hohkaaviksi herkkupaloiksi (keitettyinä nakit menettävät helposti osan maustaan). Teräksinen puikko pitää puolestaan huolen siitä, että myös pitkänmallinen Hot Dog -sämpylä saavuttaa tarvittavan lämpötilan, on koostumukseltaan juuri sopivan rapea, eikä pääse kylmettämään kuumaa nakkia. Vieraiden ei siis tarvitse muuta kuin valita Hot Dog:insa väliin oman makunsa mukaiset täytteet ja kastikkeet ja voilà - suussa sulava makunautinto on valmis! Hot Dog -kone, jonka avulla valmistat nämä kaikkien rakastamat, herkulliset suupalat helposti ja nopeasti, otetaan varmasti ilolla vastaan niin perheissä kuin muissakin kodeissa, joissa pidetään juhlien järjestämisestä! Herkulliset Hot Dog:it kuuluvat kaikille!

Tuotetiedot

  • Pakkaukseen kuuluu 1 Hot Dog -kone
  • Ominaisuudet: lämmittää vesihöyryn avulla maksimissaan 6 nakkia, ruostumattomasta teräksestä valmistettu puikko lämmittää sämpylät
  • Ftalaatiton
  • Verkkojohto pituudeltaan n. 1 m
  • Tekniset tiedot 230 V 50 Hz 350 V
  • Materiaali: ruostumaton teräs, muovi (pääosin)
  • Väri: punainen, läpinäkyvä, hopea (pääosin)
  • Mitat: n. 24,5 × 27 × 12,5 cm

Tuotteesta ei ole vielä arvosteluja. Kirjoita ensimmäinen arvostelu?

2021-01-16T11:49:41+00:00