Tarvitsetko apua?

Hornetti-haarukka

14,90 €
Sis. alv
DHL Express mahdollista
- +
Hornet-haarukka sopii pienen ruokailijan käteen kuin valettu. Lentokoneen kyydissä kasvikset ja vihannekset kiitävät kohti nälkäistä suuta. Uusia taitoja voi olla erittäin hauska opetella ja ennen kuin huomaatkaan, pieni lapsukainen on oppinut syömään aivan itse.
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Juna tulee put, put, put… ja lentokone lentää nnnjaauuuuu… Nyt ei enää tarvitse kuvitella haarukkaa lentokoneeksi ruokahetkinä, vaan tämä hornetin mallinen haarukka tuo mielikuvitusleikin oikeaan elämään. Sen lisäksi, että syöttämisestä tulee hauskempaa, niin lapsi on varmasti reippaasti halukas opettelemaan syömistä tällä hauskalla haarukalla.

Hornet-haarukka saa ruokailun sujumaan kuin hauskan leikin ja haarukan molemmilla puolilla vältytään turhalta itkulta ja hampaiden kiristelyltä. Hauska haarukka avulla pieni syöjä ei huomaakaan, kun vähemmän mieluisat ruoat lähestyvät lentokoneen kyydissä. Myös uusien makujen maistelemista ei oikein jaksaisi odotella, kun matka lautaselta innokkaaseen suuhun tapahtuu hävittäjän kyydissä.

Loistava lahja jokaiseen perheeseen, jossa harjoitellaan itse syömistä. Tällä makealla hornet-haarukka tekee ruokailusta elämyksen pienelle ihmiselle ja saa kaikki kasvikset parsakaalista porkkanoihin maistumaan erinomaiselta.

Tuotetiedot

Hornetti-haarukka

  • Lentokoneen näköinen haarukka
  • Sopii 3-vuotiaalle tai vanhemmalle
  • Mitat: 13 x 10cm
2021-01-23T00:06:39+00:00