Tarvitsetko apua?

Hopeoitua valokuvakehys kaiverrus - kiiltävä - 13x18

24,90 €
Sis. Alv., pois lukien toimitus
- +
(0)

Toimitusaika: Toimitusaika 3-5 päivää

Jokainen, joka on erityinen hetki kahden säilöönotettujen valokuvalla, tarvitsee myös oikeat olosuhteet tehdä niin. Tämä jalo, hopeoitu valokuvakehys henkilökohtainen kaiverrus on hetket tai suosikki kuvan asiakkaan tai vastaanottajan ehjinä ja kiitos personointi esimerkiksi nimet ja päivämäärä räätälöityjä, kaunis lahja idea kuin hääpäivä.

* Pakolliset kentät

24,90 €

Other customers bought

Kuvaus

Erityinen hetki tai suosikkivalokuvallasi on tällä valokuvakehys paremmin. Erityisesti häävalokuva on paljon ihmisiä sydän ja se voidaan asettaa niin, että lahja arvoinen kohtaus. Mutta muut tapahtumat, kuten ensimmäinen kuva äiti ja vauva tai hyvä loma kohtaus ovat hyvin valokuva ja kehys gift!

Varsinkin personointi - voidaan kaivertaa yhden esimerkin nimi ja päivämäärä - korostaa luonnetta tärkeän kuvia ja tekee hopeoitu kuvakehys on henkilökohtainen lahja. Heillä on lisäksi tarjolla kolme versiota:

Varten kuvia mitat ovat 10 x 15 cm, on kehyksen matta kultainen hohtavan versio tai kiiltävä pintakäsittely; Kuvia mitat 13 x 18 senttimetriä löytää paikkansa suurempia ja myös kiiltävä kehys.

Riippumatta tämän valinnan hopeoitu runko kaiverrus on suuri lahja idea kuin hääpäivä, sillä paras ystäväsi tai jopa omia vanhempiaan!

Tuotetiedot

Hopeoitua valokuvakehys kaiverrus

cm kuvia mitat 13 x 18 (kehys kiiltävä)
Huomautus: Älä käytä erikoismerkkejä kaiverrusta!

Tuotteesta ei ole vielä arvosteluja. Kirjoita ensimmäinen arvostelu?

2023-09-21T19:24:37+00:00