Tarvitsetko apua?
Ilmainen toimitus alk. 60 € tilauksille Turvalliset maksutavat Tarvitsetko apua? 003589 424524 64

Hopeoidut kehykset kaiverruksella

Alkaen: 29,90 €
Sis. alv
- +

Toimitusaika: Varastossa

Valokuvat elämän merkkipaaluista tarvitsevat arvoisensa kehykset! Oli kyseessä sitten ristiäiset, häät, rippijuhlat tai valmistujaiset tai muu tärkeä tapahtuma valokuva pääsee oikeuksiinsa vasta kauniisti kehystettynä. Tilaa elegantti hopeoitu valokuvakehys henkilökohtaisella kaiverruksella erimerkiksi nimellä ja päivämäärällä viimeisteltynä muistuttamaan elämän onnellisimmista juhlahetkistä. Hopeoitu valokuvakehys henkilökohtaisella kaiverruksella on ajaton lahjaidea esimerkiksi vauvan ristiäisiin tai hääparille.
  

* Pakolliset kentät

  • Tilaa ennen 15:00 lähetämme tuotteen varastolta samana päivänä
  • Toimitus 4-7 päivässä
  • Suomenkielinen asiakaspalvelu
  • 30 päivän palautusoikeus1

Kuvaus

Valokuvaan ikuistettu tärkeä hetki tulee kauniissa, hopeoidussa kehyksessä entistä paremmin esiin. Etenkin hääkuva on monille pariskunnille niin rakas, että se on kotona aina esillä. Monet perheportretit, äiti ja vauva kuvat tai vanhat mustavalkoiset valokuvat jo edesmenneistä sukulaisista ansaitsevat päästä esille kauniisti kehystettyinä. Myös ristiäis- ja ylioppilaskuvilla on erityinen paikka vanhempien sydämessä. Käytä luovuuttasi, ehkä haluatkin kehystää erityisen kauniin lomamuiston tai valokuvan rakkaasta lemmikistä?

Kehyksiin on mahdollista kaiverruttaa omavalintainen teksti, nimi ja päivämäärä tai tilaisuutta tukeva fraasi erimerkiksi ”Onnea!” tai ”Rakkaudella”, joka tekee lahjasta vielä henkilökohtaisemman.

Kehyksiä on saatavilla kolmea erilaista mallia. 10 x 15 cm kokoisille valokuville voit valita pintamateriaalin seuraavista vaihtoehdoista: matta, kultahiput tai kiiltolakkaus ja isommille 13 x 18 cm:n valokuville tarjolla on kiiltolakattuja kehyksiä. Löydät varmasti päivänsankarin makuun sopivan vaihtoehdon tai voit sommitella kehyksistä näyttävän kollaasin olohuoneen seinälle vaikkapa sukupuu teemalla. Klassinen ja tyylikäs lahjaidea hääparille, merkkipäivää juhlivalle tai parhaalle ystävälle!

Tuotetiedot

  • Hopeoidut kehykset kaiverruksella
  • Valitse kolmesta vaihtoehdosta:
  • 10 x 15 cm valokuville (kiiltävä, matta tai kultahiput)
  • 13 x 18 cm valokuville (kiiltävä)
  • Huom! Ei erikoismerkkejä kaiverrukseen!

Tuotteesta ei ole vielä arvosteluja. Kirjoita ensimmäinen arvostelu?

2018-11-20T21:27:06+00:00