Tarvitsetko apua?

Hopeinen kaulakoru nimilaatalla

39,90 €
Sis. alv
DHL Express mahdollista
- +
Tämä lahjan saajaa ajattelet kaikesta sydämestäsi ja lahjakin on varustettu jopa kahdella sydämellä! Hopeisen kaulaketjun laatassa on sydämenkuva ja laattaan kaiverretaan haluamasi nimi tai sana. Tilaa nimelle on kahdeksan merkin verran. Kaulakorun toinen sydän löytyy riipuksena ketjun säätöosasta. Säätöosan avulla ketjua voidaan ketjun pituutta säätää 40 ja 45 senttimetrin välillä. Kaulakorun ketju ja riipus on valmistettu laadukkaasta hopeasta ja korun muotoilu on pelkistetyn ajatonta. Ketju on tehty pienen pienistä hopeisista renkaista ja riipuksena toimiva pitkulainen nimilaatta roikkuu ketjusta pystysuorassa. Tämä kaulaketju on hieno lahjaidea kaikille hopeisista koruista pitäville!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Hopea on ollut kautta aikojen arvostettu korujen materiaali ja sen kovuuden ansiosta hopeiset korut ovat kestäviä. Laadukkaasta Sterling-hopeasta valmistettu kaulaketju hopeisella nimilaatalla onkin siksi hyvä valinta päivittäiseen käyttöön. Nimilaattaa koristavat yksilöllisesti tilauksesi mukaisesti kaiverrettu nimi tai sana sekä laatassa oleva sydän. Ketjussa on perinteinen koruissa käytetty jousilukko ja lukon sekä ketjun säätöosan avulla pituutta voi säätää helposti. Säätöosaa koristaa pieni hopeinen sydän.

Hopeinen kaulaketju nimilaatalla sopii lahjaksi niin nimipäivänä, syntymäpäivänä kuin ystävänpäivänäkin. Ehkä haluat tallettaa tärkeän päivämäärän laattaan? Tai ehkä teidän molempien nimikirjaimet? Lahjan saaja arvostaa sitä, että olet miettinyt tarkoin mitä laattaan on kaiverrettu. Yksilöllinen kaiverrus tekee lahjasta persoonallisen ja sitä kautta hyvin tärkeän. Kun sydän on lahjaa hankkiessa mukana, palkitsee se myös lahjan antajaa lahjan saajan ilon myötä. Tilaa nyt tämä pelkistetyn kaunis ketju haluamallasi kaiverruksella ja yllätä lahjan saaja positiivisesti!

Tuotetiedot

Hopeinen kaulakoru nimilaatalla

  • väri: hopea
  • materiaali: Sterling-hopea (925)
  • kaulaketjun pituus säädettävissä: noin 40-45 cm
  • ketjussa jousilukko
  • säätöosan ketjussa pieni sydänriipus
  • ei sisällä nikkeliä
  • laatassa tilaa kahdeksalle merkille (ei erikoismerkkejä)
2021-01-16T12:01:16+00:00