Tarvitsetko apua?

Hirvenpää-napostelutikut

19,90 €
Sis. Alv., pois lukien toimitus
- +
(0)

Toimitusaika: alkaen 09.01.

Suomalaiseen sielunmaisemaan sopivat, hirven pään muotoiset ja ruostumattomasta teräksestä valmistelut napostelutikut ovat loistava lahja esimerkiksi pikkujoulukauden juhliin tai joululahjaksi. Ei kannata alistua käyttämään hammastikkuja naposteltavien syömiseen, vaan hankkia kunnon välineet herkutteluun!

Other customers bought

Kuvaus

Nämä tyylikkäät napostelutikut sopivat loistavasti esimerkiksi pikkujouluihin, grilli- ja muihin puutarhajuhliin tai tuparilahjaksi heille, jotka pitävät illanistujaisten ynnä muiden juhlien järjestämisestä. Ne eivät vain toimi loistavasti pikkuherkkujen nappaamisessa vaan myös näyttävät hyvältä kattauksessa. Loistava lahja myös hänelle, joka asuu ulkomailla, ja toivottaa tervetulleeksi lahjat, jotka muistuttavat kotimaasta.

Tikut ovat myös tarpeeksi pitkät valmiiden naposteltavien tekemiseen. Oliiveja, juustoa ja salamia tai mozzarellaa ja tomaattia suolaisiin tai esimerkiksi mansikoita, melonia ja ananasta makeisiin pikkuherkkuihin. Ruostumaton teräs materiaalina varmistaa sen, että pesunkaan jälkeen ruokiin ei pääse tarttumaan mitään ylimääräistä.

Nämä kauniit napostelutikut sopivat niin lappimökkiin, kesämökille järven rannalle kuin moderniin kaupunkilaiskotiinkin, niin vanhemmille kuin nuorillekin. Hieman lisää persoonallisuutta tavallisiin napostelutikkuihin verrattuna, iäinikuisista hammastikuista nyt puhumattakaan. Ja käytön jälkeen nämä tikut kannattaa jättää jonnekin esille, jolloin niistä saa myös hieman eloa sisustukseen!

Tuotetiedot

Hirvenpää-napostelutikut

  • Hirven pään mukainen muotoilu
  • Mitat: 13 x 4,5 cm
  • Materiaali: ruostumaton teräs

Tuotteesta ei ole vielä arvosteluja. Kirjoita ensimmäinen arvostelu?

2023-11-29T10:54:46+00:00