Tarvitsetko apua?

Hirsch seinäkello

46,90 €
Sis. Alv., pois lukien toimitus
- +

Toimitusaika: alkaen 09.01.

Kaikki luonnonystävät ja mökeillä viihtyvät, huomio! Nyt on tarjolla tämä hieno ja charmikas Hirsch-seinäkello ja jokaisen kesämökin ja hiihtomajan pakollinen sisustuselementti, joka luo tilaan kuin tilaan hieman alppimaista tunnelmaa ja rustiikkista lämpöä. Tämä hirvimotiivi seinällä toivottaa totisesti pehmeyden ja rauhallisuuden mielikuvia itse kullekin säädylle. Arvokkaan näköinen, luonnonläheinen ja upea lahja vaikkapa isovanhemmille merkkipäivänä tai kollegalle liikelahjaksi, miksei myös tuliaiseksi ystävälle hänen juhannusjuhliinsa.

Other customers bought

Kuvaus

Hirsch on saksan kieltä ja tarkoittaa saksanhirveä, tuota Manner-Euroopassa yleistä ja komeaa kaurista. Yhtään saksanhirveä ei kuitenkaan ole täytetty tämän hienon seinäkellon tekemiseksi, vaan Hirsch-seinäkello on muotoiltu hienoimmasta ja laadukkaimmasta pähkinäpuusta. Sen upea pinta tempaa mielikuvat Keski-Euroopan tiheisiin metsiin, uljaille aroille ja alppimaiden kumpuileviin tienoisiin. Tämä on yksinkertaisesti upea seinäkoriste ja elegantti sisustuselementti esimerkiksi kesämökille, maataloon tai kaupunkiasuntoonkin.

Tämä jalomuotoinen Hirsch-seinäkello jäljittelee saksanhirven pään ja sarvien muotoa, ja se näyttääkin erityisen komealta pinnalla kuin pinnalla. Hieno tummanruskea patinointi tekee Hirsch-seinäkellosta arvokkaan lahjan vaikkapa liiketuttavalle, kollegalle tai työpaikan johtoportaan edustajallekin. Yksinkertaisesti upea ja elegantti tarve-esine henkii vanhojen aikojen tunnelmaa, rustiikkista kalustemuotoilua ja maanläheistä tunnelmaa. Toisaalta kellon pelkistetty muotoilu vie ajatukset trendikkäimpien suunnittelutoimistojen suuntaan. Hirsch onkin yhtä aikaa perinnetietoinen että moderni, erikoinen mutta tyylikäs yhdistelmä.

Hirsch-kellon koneisto toimii kvartsikidetekniikalla, ja tuote itsessään on parhainta saksalaista laatutyötä. Tilaa nyt tämä erikoislaatuinen seinäkello lahjaksi ystävälle tai kollegalle. Ja emmepä Lahjat-toimituksessa ihmettelisi, vaikka mielesi tekisi tilata tämä upea esine ihan omalle seinällekin.

Tuotetiedot

  • mitat: korkeus sarvien kanssa mitattuna 25 cm
  • materiaali: pähkinäpuu
  • koneisto: kvartsi
2023-03-30T20:06:40+00:00