Tarvitsetko apua?

Henkilökohtainen kiertopalkinnon Victor

27,90 €
Sis. Alv., pois lukien toimitus
- +

Toimitusaika: Toimitusaika 3-5 päivää

Kuka haluat erottua? Vastaanottaja tämän pokaalin kanssa kaivertamalla Sinä päätät! Lopulta ihmiset saavat elämässäsi, jotka ovat todella ansainneet henkilökohtaista kunniaa. Piirrä upeimmat kumppani, maailman paras äiti tai isä Super - suuri lahja idea tuo kimallus silmille!

* Pakolliset kentät

27,90 €

Other customers bought

Kuvaus

Niin virheetön ja kiiltävät kuin Victor, henkilökohtaiset voittaja patsas ovat silmissäsi kaikki itse olet luonnehtivat sitä. Olipa kuka voi sisustaa kotinsa niin kaunis palkinto suurimman aarteen, super-tyttären paras ystävä tai siistein mummo, on varmasti hyvin ylpeä!

Erityisen sydämeen on tämän lahjan kautta henkilökohtainen kaiverrus: Noble, musta pohja aitoa marmoria flaunts kilpi johon ilmaista enintään 20 merkkiä, mikä rakkaansa syntymäpäivä, vuosipäivä, sillä isän tai äidin halua antaa . Ainutlaatuinen jonka kaiverrettu lahjoja sopii henkilökohtaisena yllätys palkinnon kilpailun tai turnauksen!

Vähärasvaisen ja lihaksiston Victor saada lahjoja saapuu suuri perhe ja ystävät. Näytä heille he ovat, että todellinen voittaja silmäsi!

Tuotetiedot

Materiaali: marmori, muovi
Plakki henkilökohtaisempi enintään 10 merkkiä riville - ei erikoismerkkejä
maks. 2 isoa kirjainta riville
ei sanoja yli 10 kirjainta
Korkeus: 25 cm
Paino: 600 g

2023-09-21T21:29:11+00:00