Tarvitsetko apua?
Ilmainen toimitus alk. 40 € tilauksille
003589 424524 64

Henkilökohtainen grillimestarin pakkaus

59,90 €
Sis. alv
- +
Ilmainen toimitus

Toimitusaika: Varastossa

Grillimestarin pakkaus viimeistelee onnistuneen grillaus kokemuksen. Ei enää palaneita sormia tai sulaneita kertakäyttöhaarukoita! Grillimestarin pakkaus on täydellinen apuväline kesäkeittiöön. Kevyt alumiininen laukku sisältää kaikki apuvälineet, jota grillaukseen saattaa tarvita, ja on helppo otta mukaan, sinne missä grillataan! Grilliottimet on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja säilytysrasia on viimeisteltävissä henkilökohtaisella kaiverruksella. Ainutlaatuinen lahjaidea kaikille grillaamisesta innostuneille ruoanlaittajille!

* Pakolliset kentät

59,90 €

  • Tilaa ennen 15:00 lähetämme tuotteen varastolta samana päivänä
  • Toimitus 4-7 päivässä
  • Suomenkielinen asiakaspalvelu
  • 30 päivän palautusoikeus1

Kuvaus

Onko tuttu tilanne? Olet mökillä, grilli kuumana, makkarat ja maissit tirisemässä parilalla, mutta huomaat yhtäkkiä, että sinulla ei ole mukana mitään apuvälineitä, joilla nostaa nuo kuumat herkut pois tulen yltä sormia polttamatta? Ei hätää! Grillimestarin pakkaus tarjoaa ratkaisun.

Grillimestarin pakkaus on kevyt ja kestävä alumiinilaukku, joka sisältää 15 apuvälinettä onnistuneeseen grillauskokemukseen: grillihaarukan, pihdit, lastan, sudin, veitsen, 4 grillivarrasta, 8 maissin pidikettä ja puhdistusharjan. Kaikki on valmistettu laadukkaasta ruostumattomasta teräksestä. Voit varustaa koko komeuden vielä henkilökohtaisella kaiverruksella pakkauksessa olevaan laattaan.

Grillimestarin pakkaus on kevyt kantaa ja helppo ottaa mukaan, sinne missä sitä tarvitaan, mökille, luontoretkelle tai vaikka piknikille puistoon. Täydellinen lahjaidea kaikkille grillimestareille esimerkiksi isänpäivä-, tupaantulias- tai syntymäpäivälahjaksi!

Tuotetiedot

  • Grillimestarin pakkaus sisältää: haarukan, pihdit, lastan, sudin, veitsen, 4 grillivarrasta, 8 maissin pidikettä ja puhdistusharjan
  • Mitat: 50,5 x 25,5 x 7,3 cm
  • Huom! Henkilökohtainen kaiverrus on mahdollinen vain säilytyslaukussa olevan laattaan. (ei erikoismerkkejä!)
Marjatta
Kaikki toimi hyvin tilauksen ja toimituksen suhteen, kiitos

Grillisetti on laadukkaan oloinen ja vaikuttaa hyvin suunnitellulta grillaukseen, Hinta - laatusuhde on mielestäni erittäin hyvä.

2019-02-17T00:32:14+00:00