Tarvitsetko apua?

Help hammastikkuannostelija

7,90 €
Sis. Alv., pois lukien toimitus
- +

Toimitusaika: alkaen 09.01.

Jäikö kenties jotain hampaankoloon? Esimerkiksi hedelmänsiemeniä, lihanpalasia tai pähkinänsiruja? Mistä saisi hammastikun, kun sitä eniten tarvitsee? Hammastikkurasiat ovat epähygieenisiä, sillä tikkuja otettaessa sormet hypistelevät väistämättä koko tikkunippua. Muiden illallisvieraiden jälkeen ei enää tee mieli kaivaa tikkua rasiasta. Help hammastikkuannostelija auttaa, kun hammasvälit täytyy puhdistaa ja hygieniasta pitää huolta. Kestien järjestäjän paras tikkuapulainen ja välttämätön lahja kaikille, jotka pitävät ruoan syömisestä.

Other customers bought

Kuvaus

Ruoka oli herkullista, sitä oli riittävästi ja hammastikkua totisesti kaipaisi. Pöytä on täynnä vieraita, ja jokainen kurottaa vuorollaan tikkurasialle. Rasvaiset sormet hypistelevät kaikkia tikkuja, ja yhtäkkiä ei enää teekään mieli napata itselleen tikkua lainkaan. Nämä ovat tilanteita, joissa Help hammastikkuannostelija totisesti pääsee oikeuksiinsa ja pelastaa ruokailun kuin ruokailun. Ensiluokkainen lahjaidea isännille ja emännille, jotka pitävät kutsujen järjestämisestä ja kutsuvat mielellään ystäviä syömään. Joulupöytä komistuu kivasti tällä hauskalla ja tarpeellisella laitteella.

Siro ja tyylikästä designiä edustava Help hammastikkuannostelija toimii hauskasti: kun annostelijan seinämistä ottaa kiinni ja painaa alaspäin, pikkuruinen hahmo nostaa annostelijan sisältä yhden tikun kerrallaan käsiensä varaan. Tämä on niin hauskaa, että sitä huomaa yhtäkkiä nostavansa tikun toisensa jälkeen. Tämä aivan mahtava pitopöydän pikkuapulainen on jokaisten päivällisten juhlituin sankari. Vie lahjaksi illalliskokeille, tupaantuliaisiin tai kavereiden kommuuniasuntoon.

Help hammastikkuannostelijaan mahtuu kerrallaan 14 tavallista hammastikkua, ja laite on tyylikkään ajatonta ja kestävää muovia. Ilman tätä hupaisaa ja taatusti käyttökelpoista lahjaa herkullisinkin ruokahetki saa ikävän sivumaun. Kokeile lahjaksi myös kokkiopiskelijalle tai oman elämänsä masterchefeille!

Tuotetiedot

  • materiaali: ABS-muovi
  • mitat: noin 8,9 cm x 7,8 cm x 3,6 cm
  • annostelijaan mahtuu kerrallaan 14 hammastikkua
2023-12-07T10:48:31+00:00