Tarvitsetko apua?

”Helmet & tähti” tuplakoru kaiverruksella

119,90 €
Sis. Alv., pois lukien toimitus
DHL Express mahdollista
- +
(0)
Ilmainen toimitus

Toimitusaika: Toimitusaika 3-5 päivää

Upea kaksoiskaulakoru ihastuttaa ja varastaa katseet: kahdessa ketjussa olevat tähden ja helminauhan muotoiset riipukset edustavat modernia ja ajankohtaista designiä, ja lisäksi tähtiriipukseen kaiverrutetaan lahjansaajan nimi. Kuinka upea voikaan lahja olla?
  

* Pakolliset kentät

119,90 €

Other customers bought

Kuvaus

Hillityn tyylikäs koru sopii erinomaisesti lahjaksi kenelle tahansa naiselle – kokeile vaikkapa syntymäpäivälahjaksi siskolle, jouluksi äidille tai myös romanttiseksi ystävänpäivälahjaksi rakkaalle vaimolle tai tyttöystävälle! ”Helmet ja tähti” tuplakoru on aivan upea ja moderni kaulaketju, ja sen molemmat riipukset näyttävät kerrassaan juhlallisilta.

Tähtiriipukseen, joka roikkuu helmiriipusta alempana (katso kuvat!), kaiverrutetaan lisäksi lahjansaajan nimi ja esimerkiksi lahjan antamisen päivämäärä. Näin korusta tulee henkilökohtainen ja merkityksellinen lahja. Ja uskallammepa lahjat.fi-toimituksessa väittää, että tämä hieno tuote muodostuu kantajansa lempikoruksi, jonka avulla viimeistellään juhlapukeutuminen ja nostetaan arkipukeutuminen seuraavalle tasolle!

Tuotetiedot

  • sisältää tähtiriipuksen ja helmiriipuksen
  • toimitetaan lahjapakkauksessa
  • silmukkalukko
  • materiaali: kullattu metalli
  • mitat: riipuksen koko 20 mm x 5 mm x 18 mm, ketjun pituus 45–55 cm säädettävissä
  • kaiverrus: enintään 5 kirjainta, ei erikoismerkkejä

Tuotteesta ei ole vielä arvosteluja. Kirjoita ensimmäinen arvostelu?

2022-06-28T16:51:58+00:00