Tarvitsetko apua?

Hello Kitty hiustenhoitosetti kaiverruksella

44,90 €
Sis. Alv., pois lukien toimitus
- +

Toimitusaika: alkaen 09.01.

Aivan syötävän suloinen ja kallisarvoinen lahja: tämä Hello Kitty hiustenhoitosetti on jokaisen pikkutytön unelmatavara, ja se vielä viimeistellään kaiverruksella, mikä tekee siitä entistä henkilökohtaisemman. Hello Kitty on yksi japanilaisen popkulttuurin kuuluisimmista ja hauskimmista hahmoista, ja tätä kivaa kissimirriähän ei voi yksikään pikkuneiti vastustaa. Osta lahjaksi tyttärellesi tai ystävien tai sukulaisten lapselle, ja voitat lahjan saajan sydämen välittömästi puolellesi. Ihana lahjaidea, toimi nyt!

* Pakolliset kentät

44,90 €

Other customers bought

Kuvaus

Aivan mahtava ja hauska lahjaidea ristiäisiin, nimiäisiin, syntymäpäiväksi tai jouluksi – tämä Hello Kitty hiustenhoitosetti varastaa kaikkien pikkutyttöjen sydämet. Setti sisältää harjan ja kamman ja se toimitetaan upeassa, vaaleanpunaisessa Hello Kitty -lahjapakkauksessa. Tilaa tästä paras lahja tyttärellesi tai läheisten ystävien tai sukulaisten tytölle.

Hello Kitty hiustenhoitosarjan harjassa on kuvamotiivina Hello Kitty -universumista tuttu Charmykitty-hahmo, ja harjan kahvaan kaiverretaan lahjan saajan nimi. Voit määritellä kaiverruksen tekstisisällön oheisen lomakkeen kautta. Kaiverrus tekee tästä lahjapaketista täysin henkilökohtaisen, ja lahjan saaja ilahtuu varmasti ikihyviksi, kun paketista paljastuu Hello Kittyn hymyilevä olemus. Kamman piikit ovat kestävää muovia, ja muita hiustenhoitovälineitä ei pikkutyttö sitten tarvitsekaan.

Hello Kitty on alun perin japanilainen sarjakuvahahmo, josta on kasvanut kansainvälinen popkulttuuri-ilmiö. Tällä söpöllä kissahahmolla on kirjailtu kaikkia mahdollisia esineitä kauppojen julkisivuista lentokoneisiin ja luottokorteista sähkökitaroihin. Hello Kitty on kenties yksi maailman tunnistettavimmista sarjakuvahahmoista ja täydellisen soveltuva hahmo pienen tytön lahjaa koristamaan. Kun lahjoitat tämän sataprosenttisen söpön tuotteen, lahjan saaja on ikuisesti onnellinen. Lisäksi tämä lahjapakkaus on arvokas ja laadukas merkkituote, joten tilaa heti.

Tuotetiedot

  • Hello Kitty hiustenhoitosetti kaiverruksella | lahjat.fi* setti sisältää kamman ja harjan, jotka hopeoitu ja lakattu
  • * toimitetaan upeassa, vaaleanpunaisessa Hello Kitty -rasiassa
  • * harja: kaiverrus varressa, mitat 13,5 cm x 4 cm x 3 cm
  • * kampa: piikit muovia, mitat 9 cm x 4,5 cm x 0,5 cm
  • * kaiverrus: enintään 15 kirjainta, ei erikoismerkkejä
2023-02-09T03:48:13+00:00