Tarvitsetko apua?

Hehkuvat snapsilasit

8,90 €
Sis. alv
DHL Express mahdollista
- +
Ihanat snapsilasit, jotka alkavat hehkua, kun ne täytetään nesteellä. Kun lasi tyhjenee, valo puolestaan sammuu ja lasi on jälleen aika täyttää. Lisää juhlallista tunnelmaa miellyttävällä hehkullaan. Mainio idea tuparilahjaksi ystävällesi!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Tee juhlistasi loistokkaat ja yllätä vieraasi hehkuvilla snapsilaseilla. Muovisen lasin pohjassa on LED-valo, joka hehkuu, kun lasi täytetään nesteellä. Värikkäät valot luovat ihanan tunnelman, varsinkin hämärässä illassa. Hauska lahjaidea ystävällesi vaikka tupaantuliaislahjaksi. LED-valo palaa niin kauan kuin lasissa on juotavaa ja merkkinä lasin tyhjentämisestä on sammunut valo. Kätevää, sillä lasin tyhjyys on emännän tai isännän helppo huomata himmeässäkin valaistuksessa, jolloin ei jää noteeraamatta, milloin snapsia on vieraalle lisättävä. Tunnelmaa ja hyväntuulisuutta juhlissa tuova katseenvangitsija. Lasit ei sekoitu, kun muistat vain oman värisi. Loppuillasta on toki mahdollista, että oma väri pääsee unohtumaan!

Pakkauksessa on mukana 3 eri väristä lasia. Ne on valmistettu tukevasta muovista. Lasien LED-lamppujen värit ovat valkoinen, vihreä ja sininen. Lasit on pestävä käsin.

Tuotetiedot

3 hehkuvaa snapsilasia

  • LED-valo aktivoituu nesteellä täytettäessä
  • LED-värit: Valkoinen, vihreä ja sininen
  • Materiaali: Tukeva muovi
  • Käsinpestävät
2020-11-27T14:35:59+00:00