Tarvitsetko apua?

Hehkulamppu-kukkamaljakko

10,90 €
Sis. alv
DHL Express mahdollista
- +
Mahtavan valoisa lahja synkkiin talvikuukausiin: nyt on keksitty muuttaa hehkulamppu kukkamaljakoksi, ja lopputuloksena on aivan valloittava sisustuselementti ja tietenkin kätevä kukkavaasi. Kaadat vain vettä lamppuun ja pujotat kukan hehkulampun kannasta sisään, ja kukkaloista täyttää kotisi. Hieno lahjaidea moneen tilanteeseen, esimerkiksi äidille hauskaksi syntymäpäivälahjaksi, kaverille valmistujaismuistoksi tai vaikka ystäviesi kimppakämpän tupaantuliaisiin viemisiksi. Tilaa nyt lahjat.fi-verkkokaupan kautta ja ilahduta läheistäsi tällä hauskalla lahjalla
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Hehkulamppu keksittiin yli sata vuotta sitten, ja se lieneekin eräs teollistuneen ajan tärkeimmistä yksittäisistä esineistä. Nykyään hehkulamput halutaan enenevissä määrin korvata energiaa enemmän säästävillä lampuilla, mutta tämä keksintö tekeekin vanhoista hehkulampuista edelleen ajankohtaisia – hauskoina ja kauniina kukkamaljakoina.

Tämän maljakkosarjan jokainen hehkulamppu on oman näköisensä, sillä nämä ovat aitoja, kierrätettyjä hehkulamppuja. Tämä kukkamaljakko seisoo pöydällä lamppu alaspäin, sillä lampun ympärille on asennettu kumirengas, joka toimii jalustana. Lampun voi asettaa kumirenkaaseen joko suoraan ylöspäin tai trendikkäästi hieman vinoon. Ja näissä hauskoissa maljakoissa on muutenkin useita hieman nyrjähtäneitä ja epäsymmetrisiä malleja, mikä tekee niistä entistäkin hauskempia sisustuselementtejä. Ja totta kai kukkaloista saa kodin hehkumaan ja kukat myös parantavat huoneilmaa.

Tämän hehkulamppu-kukkamaljakon lahjaulottuvuudet ovat moninaiset, niin mutkaton, aina tarpeeseen tuleva ja kauniin näköinen lahja se on. Voit esimerkiksi ostaa lampun ystävällesi, joka muuttaa uuteen kotiin, ja hän saa heti hieman sisustusmotivaatiota itselleen. Äitisi pitää hehkulamppu-maljakosta varmasti, jos hankit sellaisen hänelle syntymäpäiväksi. Tämä on kerrassaan mainio lahjaidea ja sympaattinen pieni koriste-esine, jonka antaminen on helppoa. Osta nyt!

Tuotetiedot

  • valmistettu alkuperäisistä hehkulampuista
  • telineenä kumirengas, johon lamppu voidaan asentaa suoraan tai vinoon
  • materiaalit: lasi, alumiini, kumi
  • korkeus: 9,5 cm
  • kumirenkaan läpimitta: 4 cm
2020-11-27T04:08:22+00:00