Tarvitsetko apua?

Hedelmäpyramidi

17,90 €
Sis. alv
- +
Pistä herkulliset hedelmäbileet pystyyn tai koristele keittiöpöytä näyttävällä hedelmäpyramidilla, jossa kovalla vaivalla kotiin raahatut hedelmät eivät pelkästään ole tyylikkäästi esillä, vaan säilyvät myös raikkaina pitkään. Unohda kaiken maailman kulhot ja kipot ja pistä omenat, appelsiinit, mandariinit ja sitruunat järjestykseen. Pyramidin avulla elintärkeiden vitamiinien saanti ei varmasti unohdu. Ihanteellinen lahja kaikille hedelmien ystäville, jotka kaipaavat järjestystä sekä pientä väripiristystä kotiin!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Tummuneet, liiskaantuneet hedelmät hedelmäkulhon pohjalla iloisten banaanikärpästen tanssiessa kulhon reunalla on monessa kodissa liiankin tuttu näky – näky josta halutaan pikaisesti eroon viskaamalla hedelmät syvälle roskiin. Ja vaikka kuinka yrittäisi saada muutosta aikaan, tämä surullinen näytelmä toistuu toistumistaan, sillä pohjahedelmiä ei tahdo muistaa kukaan, ei edes perheen jätepossu. Rahaa kuluu turhaan, eikä hedelmien haaskaaminen tunnu hyvältä.

Mikset siis toisi uutta järjestystä keittiöön nokkelalla hedelmäpyramidilla, jossa hedelmät ovat iloksi silmälle, ja pysyvät raikkaina paljon pidempään kuin perustylsässä kulhossa. Hedelmäpyramidi sopii parhaiten pyöreämuotoisille hedelmille, kuten kirpeille sitruunoille, rapeille omenille, huipputerveellisille greipeille ja makeille mandariineille, joista ihminen saa runsaasti hyviä vitamiineja. Tuo siis sisäinen taiteilijasi esiin ja heittäydy luovaksi hedelmäpyramidin suunnittelijaksi. Ja ei hätää, jos nälkä iskee, voit aina popsia pari hedelmää ja täyttää pyramidin uusilla tulokkailla.

Älä anna banaanikärpästen bileiden jatkua, vaan tee hedelmävallankumoukselle tilaa! Antamalla hedelmäpyramidin lahjakasi kaverille saat varmasti hyvää mieltä aikaan, ja pääset hyvin todennäköisesti nauttimaan hedelmäherkuista seuraavalla vierailullasi. Kiitos nokkelan hedelmäpyramidin haaskattujen hedelmien aikakausi on lopullisesti ohi - ja onneksi niin!

Tuotetiedot

  • 18 hedelmälle
  • 13 x 26,7 cm
  • 805 g
  • materiaali: kromi
2021-01-16T11:32:02+00:00