Tarvitsetko apua?

Heart Love Castle kaiverrus - Iso

39,90 €
Sis. Alv., pois lukien toimitus
- +
(0)

Toimitusaika: Toimitusaika 3-5 päivää

Joka etsii omaperäinen ja liikkuvat tapa julistaa hänen rakkautensa, joka on täällä sydän rakkautemme linnan! Pieni tai suurempi linnassa paljon tärkeämpi ja henkilökohtaista kaiverrus - loistava lahjaidea kaikille ystäville!

* Pakolliset kentät

39,90 €

Other customers bought

Kuvaus

Suuntaus on nousussa: Muualla jo kaikki julkiset kaiteet ja siltoja ripustettu tiukka pieniä linnoja, mutta täällä nähdä ne vahvistanut nyt: lemmenlukko. Usein huolella yksilöllisesti suunniteltu linnan on suljettu tiiviisti julkisella paikalla, ja siihen kuuluva avain heitetään yhdessä vesi virtaa tai seisoo valinnan. Uskollisuudenvalaa ilman huntua ja kelloja.

Rakkaudessamme lukko (saatavana 2 kokoa) annat pois sydän ei ole vain kuvaannollisesti, sillä täytäntöönpanosta kiiltävä punainen lakka, on jopa suoraan sydämen muotoon sopivalla avaimella. sitten kauniisti viimeistelty ja täysin toimiva lukko kaiteeseen lähteä - laser- tai timantti kaiverrus voi sitten säilyttää lyhyt, yksilöllisesti muotoiltu viesti siinä. Lahja, joka voi tarkoittaa vain yhtä asiaa: Että täytyy olla rakkautta.

Tuotetiedot

Punainen Love lukko kaiverrus

pieni tai suuri (lisätietoja valinta)
Jalometalli punaisella Kiiltävä pinta
mukaan lukien tärkeimmät sydämen kahva
(Älä käytä erikoismerkkejä!) Sisältää laserkaiverrus
Suuri: 6 x 4,5
Klein: 4 x 3

Tuotteesta ei ole vielä arvosteluja. Kirjoita ensimmäinen arvostelu?

2023-02-09T04:00:15+00:00