Tarvitsetko apua?

Hauska pyykkipussi

Alkaen: 12,90 €
Sis. alv
- +
Pyykinpesu ei ole läheskään kaikkien lempilaji, mutta kuitenkin pakollista meille aivan jokaiselle. Jos pyykkipäivää piristää hauskalla, kyseiseen aktiviteettiin liittyvällä hankinnalla, se myös muuttuu takuulla ajan saatossa mieluisammaksi lajiksi!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Kaipaako uinuvan pyykki-intosi herättäminen mojovan lisäpotkun? Jos, niin tämä onnistuu mainiosti pyykkipussien avulla, jotka huutavat ympärilleen hauskoja sanomia! Etenkin jos käytät taloyhtiön pesutupaa tai peset pyykkejäsi pesulassa, likapyykit on huomattavasti helpompi ja mukavampi roudata perille pesupaikkaan tinkimättömällä tyylillä ja huumorilla kuin vain jossakin tylsässä kassissa! Sitä paitsi, jo hygieniasyistä likapyykeille kannattaa olla ehdottomasti oma säkkinsä – tai harvoin pyykätessä vaikka kaksi!

Nämä huumorintajuisille pyykkäreille suunnitellut pyykkipussit viestivät ympäristöönsä hauskoja toteamuksia. Ensimmäinen vaihtoehto tämän pyykkipussin painatukseksi on teksti "Dirty girl" (suomeksi "Likainen tyttö"), kun taas toinen sanoma kuuluu "Laundry - loads of fun" (suomeksi "Pyykkäys - hurjan hauskaa"). Kumpi näistä teksteistä iskee paremmin sinun huumorintajuusi? Tai sopisiko jompikumpi osuvasti pyykkäämistä vihaavalle ystävällesi? Tämä pyykkipussi on erinomainen idea myös tupaantuliaislahjaksi!

Tuotetiedot

Hauska pyykkipussi

  • Valittavana kaksi eri painatusta: "Dirty girl" tai "Laundry - loads of fun"
  • Mitat: 50 x 40 cm
  • Materiaalit: 99% puuvillaa, 1 % polyesteria

Tuotteesta ei ole vielä arvosteluja. Kirjoita ensimmäinen arvostelu?

2021-01-25T05:17:53+00:00