Tarvitsetko apua?

Hauska kahvimuki bensamittarilla

8,90 €
Sis. Alv., pois lukien toimitus
- +

Toimitusaika: alkaen 09.01.

Tämä hauska muki sopii kaikille autoista pitäville miehille ja naisille sekä niille, joita pitää aamuisin herätellä päivän menoihin tankillisella kahvia! Kun mukiin kaadetaan kuumaa kahvia, kaakaota tai vaikkapa teetä, reagoi mukin kyljessä oleva bensamittari lämpöön ja näyttää siltä, että bensatankki olisi täynnä. Kun muki tyhjenee, tyhjenee myös tankki. Silloin on aika kurvata jälleen kahviautomaatille ja täyttää tämä tankki kuumalla kahvilla. Muki on oivallinen lahjaidea ja sopii hyvin käytettäväksi vaikka työpaikalla. Tuote toimitetaan mukille sopivassa pahvikotelossa. Tilaa saman tien useampi ja anna lahjaksi vaikka isänpäivänä!

Other customers bought

Kuvaus

Monelle meistä kahvi on aamuisin yhtä tärkeää kuin bensa autolle, sillä ilman sitä moottori ei lähde käyntiin. Tämä keramiikasta valmistettu muki on tehty juuri aamujen käynnistysvaikeuksiin kun tankki on vielä tyhjä ja pitäisi päästä vauhtiin. Kun mukin täyttää kuumalla kahvilla, tai muulla kuumalla juomalla, alkaa mukin kyljessä oleva bensamittari näyttää sekin täyttä. Sen jälkeen voi kaikessa rauhassa nautiskella kahvista ja aidosti heräillä uuteen päivään.

Bensamittarilla varustettu muki on loistava lahjaidea kahvin ystäville. Jos mukin saaja pitää myös autoista ja autourheilusta, sopii muki mitä parhaiten kyseisen henkilön päiviä piristämään. Myös Tankki täyteen -sarjan faneille voi bensamittari-muki tuoda hymyn huulille. Tilaa tästä mukit lahjaksi kollegalle, isälle, puolisolle ja pojalle sekä kaikille niille, jotka aamuisin tarvitsevat ensin tankillisen kaffeeta käynnistyäkseen!

Tuotetiedot

Hauska kahvimuki bensamittarilla

  • Lämpöön reagoiva muki
  • Väri: valkoinen mustalla painatuksella
  • Materiaali: keramiikka
  • Mitat: n. 10 x 8 cm
  • Huomioitavaa: ei tiskikoneen kestävä
2023-06-01T06:45:06+00:00