Tarvitsetko apua?

Hätätilanne-olutlasi ja pullonavaaja

9,90 €
Sis. alv
- +
Oluen ystävälle ja hätätilanteessa olutta nauttivalle on tarjolla erityinen hätätilanne-olutlasi ja teemaan sopiva hätätilanne-pullonavaaja. Emergency Beer -tekstillä varustettu lasi on reilun kokoinen, sen tilavuus on nimittäin 540 ml. Siitä on hyvä nautiskella ohrapirtelöä esimerkiksi kuumana kesäpäivänä, kun jano on valtaisa ja pitäisi sammuttaa. Hätätilanne-olutlasi sopii lahjaksi kaikille oluen ystäville!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Hätätilanne-olutlasia ja pullonavaajaa on syytä säilyttää sen jääkaapin lähettyvillä, joka pitää tuon tärkeän hätätilanne-oluen kylmänä. Eihän sitä koskaan tiedä, milloin hätätilanne yllättää ja silloin pitää janon sammuttamiseen olevat tarvikkeet olla ajan tasalla ja saatavilla. Olutlasi on riittävän iso, jotta siihen mahtuu yksi pitkä, vaaleana tai tummana, ihan miten vain makunystyrät vaativat. Joku tykkää vehnästä, toinen ohrasta, tärkeitä ovat myös oikea lämpötila ja oikea hetki. Kun pitkän, auringonpaahtaman työpäivän jälkeen kaikki rutiinit on tehty, naapurin kissa autettu alas puusta ja grillauksesta alkanut nurmikkopalon alku sammutettu, on todellakin hätätilanne-oluen aika!

Huurteisen ystäville tämä hauska olutlasi hätätilanne-teksteineen ja pullonavaajineen on oivallinen lahja, josta on iloa pitkään. Pullonavaajia ei ole koskaan liikaa ja erityisesti hätätilanteessa avaajia on vaikea löytää. Siksi tämä lasin ja avaajan setti on hyödyllinen yhdistelmä. Kun avaajalla napsauttaa kruunukorkin auki ja kuulee, kuinka kylmä juoma hivenen kuohahtaa, tietää jo, että kaikki muuttuu taas hyväksi. Hiljalleen lasiin kaadettu kylmä olut kuohuu juuri sopivasti ja pian on janon sammuttamisen nautinnollinen aika. Sillä hetkellä lahjan saanut kiitollisena muistaa lahjan antajaa! Tilaa nyt lahjaksi ystävälle tai oluesta pitävälle perheenjäsenelle. Kippis!

Tuotetiedot

Hätätilanne-olutlasi ja -pullonavaaja

  • pakkauksessa yksi olutlasi ja yksi pullonavaaja
  • lasissa teksti 'Emergency Beer'
  • tilavuus: noin 540 ml
  • korkeus noin 16 cm
  • materiaalit: lasi, metalli
  • värit:
  • lasi: kirkas, valkoinen tekstipainatus punaisella pohjalla
  • pullonavaaja: metallinvärinen, valkoinen tekstipainatus punaisella pohjalla
2021-01-22T13:38:40+00:00