Tarvitsetko apua?

Hätätila-keksilaatikko

12,90 €
Sis. alv
- +
Ei ole koskaan väärin, että kaapissa on keksejä huonojen hetkien ja makeanhimon varalle. Tämä herkullinen hätätilalaatikko toimii pahan päivän keksivarantona, ja humoristinen design hauskuttaa keksien napostelemisen lomassa. Tämä on erinomainen lahjaidea ihan kaikkiin tilanteisiin, tupareihin, ensimmäiseen omaan kotiin tai kaverille, jolla on jo kaikkea. Hätätila-keksilaatikko tekee juuri sen minkä lupaa: säilyttää kullanarvoiset pikkuleipäset epätoivoisia hetkiä ja ylitsepääsemätöntä makeahampaan kolotusta varten.
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Onko koskaan sellainen hetki, että tarvitset aivan välttämättä yhden makoisan keksin? Kahvi on pannussa mutta kahvileipä puuttuu? Tai arki tuntuu siksi harmaalta, että pikkuleipä piristäisi. Hätätila-keksilaatikko on vastaus makeanhampaan kolotukseen. Sieltä napsaiset aina keksin herkunnälkään. Täytyy vain muistaa pitää huolta, että laatikossa on tosiaan aina muutama makea kaakku. Ja muista piillottaa hätätila-keksilaatikko esimerkiksi juonikkalta serkkupojilta.

Tämä hätätila-keksilaatikko on humoristinen lahja sukulaisille tai vaikkapa omalle lapselle, kun hän muuttaa omaan kämppään. Itse leivotut pikkuleipäset keksilaatikossa auttavat, kun on äitiä ikävä. Hätätila-keksilaatikko kannattaa antaa lahjaksi yhdessä pikkuleipäpaketin kanssa – tällöin käyttötarkoitus on selvä ja lahja kertoo antajansa hersyvästä huumorintajusta. Hätätilanne-keksilaatikko on sydämellinen lahjaidea läheisille ystäville ja sukulaisille, ja siitä on epätoivoisimmissa keksinpuutostiloissa vain ja ainoastaan hyötyä. Hätätila-keksilaatikkoon häivyytät makoisat leivonnaiset pois velmujen sukulaisviikareiden silmistä.

Keksilaatikko on helppo ja joka tilanteeseen sopiva lahjaidea, ja voit viedä sen myös vaikkapa ystävälle tupaantuliaisiin. Täytä laatikko frendisi lempileivonnaisilla ja osoita, että välität hänestä. Sillä kyllä keksinystävä aina toisen tunnistaa. Keksilaatikko on myös komea sisutusesine ja joka keittiön tarpeellinen lisätavara.

Tuotetiedot

  • mitat: noin 15,5 cm x 20,5 cm x 7.5 cm
  • paino: noin 222 g
  • väri: punainen
2021-01-23T20:20:21+00:00