Tarvitsetko apua?

Hassunkuriset isoäiti ja isoisä

12,90 €
Sis. Alv., pois lukien toimitus
DHL Express mahdollista
- +

Toimitusaika: Toimitusaika 3-5 päivää

Nämä kaksi, elämäniloa pursuavaa eläkeläistä ovat vauhdikkaasti liikkeellä ja näin ollen hauska muistutus siitä, että myös ikänsä puolesta hieman ansioituneemmatkin kansalaiset voivat olla täynnä energiaa. Tämä persoonallinen setti on hauska ja vitsikäs lahjaidea, joka sopii hyvin vaikkapa toimiston tai työhuoneen piristykseksi!

Other customers bought

Kuvaus

Tämä ainutlaatuinen lahja pitää sisällään kaksi humoristisesti kuvattua vanhusta, jotka tuovat hymyn niin vanhemman kuin nuoremmankin lahjansaajan huulille. Myönnettäköön, että tämä nopeuskilpailu vaikuttaa hieman epäreilulta, sillä eihän isoäitirukalla ole rollaattorinsa kanssa mitään mahdollisuutta pysyä isoisän sähköskootterin vauhdissa mukana. Tästä pienestä epätasapainosta huolimatta tulevat molemmat vauhdikkaat vanhukset samassa paketissa, rinta rinnan ja elämän iloa pursuten.

Nämä lupsakat vanhukset ovat hauska lahja ja sopivat hyvin mukana tuotavaksi pieneksi muistamiseksi juhliin tai vaikkapa työpaikan kahvihuoneen piristykseksi. Hauska lahja, joka saa vastaanottajansa varmasti hymyilemään. Pienet, muoviset, vauhdin hurmaa pursuavat hahmot on muotoiltu tarkkaan ja huolella ja kiinnittävät sympaattisen ja varttuneen ulkomuotonsa avulla takuuvarmasti katseita. Isoäiti ja isoisä -hahmoissa riittää ihailtavaa pidemmäksikin aikaa ja ne tuovat varmasti hauskoja muistoja, mielleyhtymiä ja ajatuksia tulevaisuudesta katselijansa mieleen. Kekseliäs pilke näiden vanhusten silmäkulmassa kertoo varmuudella sen, etteivät he ole kadottaneet kykyään nauttia vauhdin hurmasta!

Tässä hauska ja vitsikäs lahja niihin tilanteisiin, joissa haluat ennen kaikkea keventää tunnelmaa ja tuoda hymyn lahjansaajan huulille. Tämä lahja sopii niin vanhoille kuin nuorille ja on viimeistellyn ulkomuotonsa vuoksi ihastuttava lahja esimerkiksi syntymäpäiväsankarille tai vaikkapa eläkejuhliin!

Tuotetiedot

  • Korkeus: kumpikin hahmo n. 8,5 cm
2021-10-23T03:31:43+00:00