Tarvitsetko apua?
Ilmainen toimitus alk. 40 € tilauksille
003589 424524 64

Happy Birthday – Musikaalinen kakkulapio

4,90 €
Sis. alv
- +

Toimitusaika: Varastossa

Tässäpä kerrassaan täydellinen kakkulapio koristamaan syntymäpäiväkattausta! Leikkaa kakkupalat tunnetun Paljon onnea vaan –kappaleen soidessa taustalla. Ihanteellinen tuomaan iloista tunnelmaa syntymäpäiväkutsuille ja täydellinen lahja ihan jokaiselle päivänsankarille!
  • Tilaa ennen 15:00 lähetämme tuotteen varastolta samana päivänä
  • Toimitus 4-7 päivässä
  • Suomenkielinen asiakaspalvelu
  • 30 päivän palautusoikeus1

Kuvaus

Kakkulapio esittää ensiarvoisen tärkeää roolia kaikilla kutsuilla, joissa tarjotaan täytekakkua. Monelle täytekakun leikkaaminen on oikea stressimomentti, sillä kakut ovat usein yhteistyöhaluttomia ja ympärillä vieläpä useita sillmäpareja seuraamassa, jolloin siistin palan leikkaamisesta voi tulla työlästä ja suorastaan tuskaista. Klassinen ensimmäisen palan leikkaaminen on syntymäpäiväsankarille tapahtuma, jota kutsuvieraat seuraavat tarkasti ikuistaen hetken kameroilla tai videokameroilla.

Musikaalinen kakkulapio on hauska tunnelmankohottaja, joka toimii hyvin erittäin myös jännityksen laukaisijana, sillä ensimmäisen kakkupalan leikkaaminen on aina kovin haastavaa. Tämän kakkulapion ansiosta leikkaamisesta tulee huomattavasti mukavampaa sekä päivänsankarille että myös kutsuvieraille iloisen värssyn soidessa taustalla taikomassa tilaan huolettoman kepeää tunnelmaa. Kaiken lisäksi tätä kakkulapiota on mukava käyttää, sillä se tarjoaa vakaan otteen ja tukevan alustan kakun- ja piirakanpaloille.

Tuotetiedot

Happy Birthday – Musikaalinen kakkulapio

  • Paristot mukana!

Tuotteesta ei ole vielä arvosteluja. Kirjoita ensimmäinen arvostelu?

2019-02-17T02:17:06+00:00