Tarvitsetko apua?

Happy Birthday kruunu

4,90 €
Sis. Alv., pois lukien toimitus
- +

Toimitusaika: alkaen 09.01.

Tukka on laitettu, juhlavetimet puettu ja synttärijuhlat ovat alkamassa – mutta jotain oleellista puuttuu. Tietenkin päivänsankarille täytyy pukea tällainen hieno kruunu, joka vielä alleviivaa juhlinnan kohdetta. Kun kruunu on päässä, juhlat voivat käynnistyä ja syntymäpäiväsankari viihtyy juhlien keskipisteenä. Osta lapsesi tai sukulaislapsen synttäreille tämä hauska kruunu rekvisiitaksi. Toimii toki myös aikuisten juhlissa tai vaikkapa hyvän ystävän kolmekymppisillä. Tilaa nyt lahjat.fi-verkkokaupasta.

Other customers bought

Kuvaus

Kukapa ei toisinaan haluaisi tuntea itseään kuninkaalliseksi, juhlien itseoikeutetuksi keskipisteeksi. Nyt se on aivan mahdollista, sillä esittelemme lahjat.fi-toimituksen ehdottoman synttärirekvisiitan, joka sopii niin nuorempiin kuin vanhempiinkin syntymäpäiväjuhliin. Tämä ”Happy Birthday” kruunu on juhlien keskipisteen itseoikeutettu päähine, sillä jokainen saa tuntea olonsa erityisen tärkeäksi ainakin kerran vuodessa omissa juhlissaan. Kruunu päähän ja maljoja nostamaan!

”Happy Birthday” kruunu on valmistettu kestävästä muovista, ja se näyttää puettuna erityisen juhlalliselta. Kruunu päässä voi tuntea olonsa spesiaaliksi ja odottaa palvelua: ehkäpä päivänsankarille kannettaan kakkulautanen pöytään ja kaadetaan lisää kahvia kuppiin? ”Happy Birthday” kruunu kerää katseet, herättää ihailua ja nostattaa keskustelua, ja on itsestään selvää, että päivänsankari viihtyy tämä komea päähine hiuksillaan.

Eikä tämä ole vain lasten syntymäpäivien rekvisiittaa. Osta ”Happy Birthday” kruunu dekoksi esimerkiksi hyvän ystäväsi pyöreille merkkipäiville ja tehosta efektiä vielä vaikkapa kuninkaan tai kuningattaren naamiaspuvulla. Saatte aikaan melkoiset kolmekymppiset, kun puette juhlakalun hovipukuun ja juhlitte yhdessä hänen synttäreitään.

Osta nyt lahjaksi tai omaan kotiin tämä hauska koriste, joka nostaa juhlatunnelman seuraavalle tasolle. Toimi nyt – mahtava lahjaidea!

Tuotetiedot

  • materiaali: muovi
  • mitat: 15 cm x 11 cm x 9 cm
2023-09-21T20:52:48+00:00