Tarvitsetko apua?

Happily Ever After häälahjasetti

39,90 €
Sis. Alv., pois lukien toimitus
- +

Toimitusaika: alkaen 09.01.

Anna hääparille lahjaksi tämä erityisen eroottinen ja nautinnollinen häälahjasetti, joka ihastuttaa varmasti niin morsianta kuin sulhastakin. Kauniit ja eroottiset asusteet tuovat sensuaalista lisäkipinää hääparin alkutaipaleelle. Häälahjan ei aina tarvitse olla se sievistelevä pussilakanasetti, tämä hekumallinen lahjaidea miellyttää varmasti tuoretta avioparia ja antaa loistavan alun jokaiseen avioliittoon. Upeannäköinen ja ylellinen lahja antaa tärkeään juhlapäivään arvoisensa säväyksen, eikä varmasti unohdu lahjapöydälle turhan pitkäksi ajaksi pölyttymään!

Other customers bought

Kuvaus

Pilke silmäkulmassa annetut lahjat ovat usein niitä parhaimpia ja mieleisimpiä. Häät ovat paitsi rakkauden ja vakavan sitoumuksen juhla, myös hyvin iloinen ja hauska tapahtuma, johon suku, ystävät, tuttavat ja muut läheiset kokoontuvat juhlistamaan kahden ihmisen elämän yhdistymistä. Erityisesti ystäväpariskunnalle ei haluaisi aina antaa tavanomaisia kodintarvikkeita, kuten kippoja ja lakanoita, vaan olisi mukavaa sen sijaan lahjoittaa jotain muistettavampaa ja hieman huomiotakin herättävää. Naimisiin menevä pari ottaa ehkä elämänsä tärkeimmän askeleen ja onnelliseen liittoon kuuluu myös onnellinen eroottinen elämä. Anna lahjaksi jotain sensuellia, joka tukee vihitttyjen alkuaskelia avioliiton tiellä ja tuo hieman lisäväriä yhteiseen elämään.

Kauniit ja upeasti hohtavat valkoiset asusteet tuntuvat ja näyttävät ylellisiltä. Ikuista onnea tuova häälahjasetti sopii lahjaksi kaikille avioliiton satamaan purjehtiville nuorille ja iäkkäämmille pareille. Upeat rusettisomisteet sopivat erinomaisesti hääteemaan ja pukevat kaikkia morsiamia. Lahja miellyttää varmasti myös sulhasen silmää. Anna tämä upea setti lahjaksi joko hääpäivänä tai esimerkiksi morsiamelle polttari-iltana. Varmasti muusta lahjapöydästä erottuva ja kaunis lahjapaketti viimeistelee upean rakkauden ja ilon päivän! Aistillinen lahjaidea ei varmasti jätä ketään kylmäksi!

Tuotetiedot

  • Materiaali: 100% polyesteri
2023-11-29T17:21:12+00:00