Tarvitsetko apua?

Handshocker -käsisähköiskulaite

7,90 €
Sis. alv
- +
Mikä klassikkopila – ja syystäkin! Näin se menee: hanki itsellesi tämä pieni sähköiskulaite, jonka voi piilottaa helposti kämmeneen. Purista jonkun kanssa kättä. Tarjoat ystävillesi sähköshokkihoitoa heti kättelyssä! Täydellinen lahja kaikille pilailijoille.
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Kukapa ei rakastaisi piloja? On mahtavaa saada perheenjäsen tai ystävä kunnolla yllätettyä, ja vain lievästi ärsyttävää tulla itse narratuksi. Nuorten piloille ja kepposille voi kuitenkin lähes aina nauraa: on hauskaa nähdä, kuinka he ilahtuvat, kun saavat pelleillä jonkun kustannuksella – hyvän maun rajoissa tietysti.

Tässä handshocker –klassikkopilailulelussa on kaikki tarvittava; jopa AG3 –paristot mukana toimituksessa, jotta hauskuus voi alkaa heti. Pyöreä, ohut sähköiskulaite piiloutuu mainiosti kämmenen sisään, ja siihen kiinnitetty sormusrengas, jonka voi pujottaa keskisormen ympäri, antaa lisätukea niin, ettei laite pääse putoamaan kesken kättelyn. Täydellistä!

Turvallisuuspuolestakaan ei kannata huolestua. Sähköisku kyllä tuntuu, ja saattaa hieman säikäyttää ja naurattaa, muttei vahingoita ihmistä. Ehdottomasti kuitenkin suositellaan, ettei pilaa käytettäisi alle 14-vuotiaihin lapsiin tai ihmisiin, joilla on sydänsairaus tai muita terveydellisiä ongelmia. Järki käteen siis käsipiloissakin!

Hihitys ja kiljahtelu on tällä pilailulelulla taattu. Humoristisena lahjaideana aivan huikea esimerkiksi syntymäpäiviä tai kämppistupareita ajatellen. Varo vain, ettet joudu itse pilan uhriksi. Tilaa nyt!

Tuotetiedot

Handshocker -käsisähköiskulaite

  • Toimitukseen sisältyy: 4 x AG3 -paristot
  • VAROITUS: Ei sovellu alle 14-v. lapsille tai sydänsairaille
2020-11-28T20:49:48+00:00