Tarvitsetko apua?

Halloween-asusteet

16,90 €
Sis. Alv., pois lukien toimitus
- +

Toimitusaika: alkaen 09.01.

Halloween-juhlat upeasti veistettyine kurpitsalyhtyineen ja Halloween-vaatteineen ovat yleistyneet myös Suomessa. Juhlia valmistellaan huolella, pitäähän kurpitsaiset ruoat ja kunnon boolit olla teemaan sopivia. Juhlatunnelmaan pääsyä helpottavat myös nämä Halloween-asusteet, joiden avulla Halloween-juhlissa saadaan kunnon juhlakuvat aikaiseksi. Halloween-setissä on kaksikymmentä Halloween-aiheista asustetta, joita pidetään puisten tikkujen avulla joko kasvojen edessä, pään päällä tai missä kukin parhaaksi kokee. Nämä asusteet kannattaa tilata Halloween-juhlien pöytiin rekvisiitaksi ja jokaiselle osallistujalle kannattaa varata ainakin yksi asuste. Näin alkavat juhlat hauskalla tavalla, kun kaikki kokeilevat asusteita ja kännykkäkameroilla otetaan kuvia.

Other customers bought

Kuvaus

Karkki vai kepponen? Trick or Treat? Halloweenina kulkevat kaikenlaiset kummituksiksi, aaveiksi ja noidiksi pukeutuneet nuoret ja lapset ovelta toiselle vaatien karkkia, jotta kepposilta vältyttäisiin. Halloween-asusteista on apua myös näihin valmisteluihin, sillä mukaan voi ottaa ainakin hämähäkki-, lepakko- ja hämähäkinverkko-asusteet. Myös lasten Halloween-juhlissa asusteet löytävät innokkaat käyttäjänsä ja juhlien valokuvista tulee hauskoja muistoja osallistujien valokuva-albumeihin.

Halloween-asustesetin paperisten asusteiden, kuten esimerkiksi pääkallolasien, noitahatun, kummitustalon ja aaveiden avulla voi loihtia hienot valokuvalliset kutsut Halloween-juhliin. Kun asusteita käyttää valokuvia ottaessa, tulee valokuvista hauskat ja teemaan sopivat. Kun Halloween-asusteet odottavat juhlissa osallistujia, niiden käyttö on varmaa ja juhlissa tulee otettua monia hauskoja valokuvia. Aikuisetkin nuortuvat, kun alkavat velmuilla hämähäkkien ja lepakoiden kanssa. Juhlien ohjelmanumerona voi olla vaikka valokuvakilpailu ja kilpailussa palkitaan esimerkiksi hauskoin otos, karmivin otos ja paras ryhmäkuva. Näitä ottaessa kaikilla on hauskaa ja aika kuluu kuin lepakon siivin! Tilaa nyt hauskat Halloween-asustesetit Halloween-juhliin tai vaikkapa lastenkutsuille.

Tuotetiedot

Halloween-rekvisiitta

  • Pakkauksessa 20 erilaista asustetta
  • Materiaalit: paperi, puu
  • Pakkauksen mitat: 24 x 36 x 2 cm
2023-09-30T19:37:51+00:00