Tarvitsetko apua?

Kaikki hääpäivät

 

Paperihäät - 1 vuotis hääpäivä

Ensimmäinen hääpäivä – kuinka ihana lahjanantotilanne! Yhteiset hääpäivät ovat vielä edessäpäin ja 1. hääpäivä on aina maaginen. Ostakaa toisillenne hääpäivälahja miehelle ja naiselle ja juhlistakaa avioliittoanne!

Lahjat paperihääpäiväksi

Pumpulihäät - 2 vuotis hääpäivä

Kaksi vuotta naimisissa! Pumpulihäät – lahja mukaan totta kai – ovat tänään! Pumpulihäiden kunniaksi kelpaa riimitellä runo tai ostaa ihana lahjatuote verkkokauppamme kautta.

Lahjat pumpulihääpäiväksi

Nahkahäät - 3 vuotis hääpäivä

Hääpäivälahjaa miehelle tai naiselle etsimässä? Kun tuttavapariskunnan hääpäivät saavuttavat lukeman kolme, ostetaan hääpäivälahja nahkahäiden kunniaksi. Meiltä saat kaikki upeimmat tuotteet tähän tarkoitukseen.

Lahjat Nahkahääpäiväksi

Keramiikkahäät - 4 vuotis hääpäivä

Yhteiset hääpäivät vuosittain ne kasvavat… Neljännen kunniaksi tanssitaan keramiikkahäitä ja ostetaan hääpäivälahja miehelle ja naiselle. Keramiikkahäät ovat tietenkin juhlan ja ihanien lahjojen antamisen tilaisuus!

Keramiikkahääpäivälahjoja

Puuhäät - 5 vuotis hääpäivä

5-vuotishääpäivälahja saa olla jotankin juhlavaa, sillä nyt juhlitaan jo miltei pyöreitä häävuosia. Puuhääiden lahjat voisivat olla vaikka upeita kodinsisustustuotteita, sillä aviopari asuu varmastikin jo omassa kämpässään ja sisustaminen käy kuumana.

Puuhääpäivälahjoja

Sokerihäät - 6 vuotis hääpäivä

Herkullisen makoisat hääpäivät saavat kuudennen kohdalla nimekseen sokerihäät! Nyt viimeistään voi aviosiippan yllättää huomenlahjalla, jos tämä traditio on aiemmin päässyt jäämään välistä. Romanttinen ja rohkea hääpäivälahja miehelle!

Sokerihääpäivälahjoja

Villahäät - 7 vuotis hääpäivä

Huomenlahja on vanha perinne, jonka morsian antaa aviomiehelleen hääpäivälahjana – jotakin aistilista ja rohkeaa kenties, erinomainen hääpäivälahja miehelle. Kääntäkää toki traditio ympäri: aviovaimolle myös ihana tuote lahjaksi, kun hääpäivät lasketaan seitsemissä!

Villahääpäivälahjoja

Pronssihäät - 8 vuotis hääpäivä

Kahdeksan vuotta naimisissa, hääpäivät kulkevat kahdeksannessa! Esimerkiksi räväkkä huomenlahja sopii romanttiseksi ja rohkeaksi pronssihääpäivän lahjaksi – erinomainen hääpäivälahja naiselle ja miehelle.

Pronssihääpäivälahjoja

Kromihäät - 9 vuotis hääpäivä

Ensi vuonna juhlitaan kymmenettä hääpäivää – mutta älkää antako kromihäiden olla väliinputoajia. Järjestäkää juhlat, ostakaa toisillenne lahjat – hääpäivälahja miehelle ja hääpäivälahja naiselle.

Kromihääpäivälahjoja

Tinahäät - 10 vuotis hääpäivä

10-vuotishääpäivä eli tinahääpäivä on ehdottoman juhlava tilaisuus ja erinomainen syy isojen juhlien koolle kutsumiseen. 10-vuotishääpäivälahjan voivat tuoda niin vieraat kuin ostaa aviopuolisot toiselleen, hääpäivälahjat naiselle ja hääpäivälahjat miehelle.

Tinahääpäivälahjoja

Teräshäät - 11 vuotis hääpäivä

Mitä hääpäivälahjaksi parille, joka on ollut 11 vuotta naimissa? Kenties jokin huikea yhteinen elämys elämyslahjojemme listalta? Tai upea ja arvokas koriste-esine kotiin? Mahdollisuudet ovat verkkokaupassamme moninaiset!

Teräshääpäivälahjoja

Silkkihäät - 12 vuotis hääpäivä

Kun hyvät tuttavanne juhlivat 12. hääpäiväänsä, on aika ostaa jokin hieno tuote hääpäivälahjaksi pariskunnalle. Ehkä viinilasit juhlan kohteiden nimikaiverruksilla ja pullo hienoa viiniä kylkeen? Loistava idea, toteamme smyla.fi-toimituksessa.

Silkkihääpäivälahjoja

Pitsihäät - 13 vuotis hääpäivä

Pitsihäitä vietetään, kun yhteiseloa on kestänyt 13 vuotta. Kun haluat yllättää vaimosi 13. hääpäivän aamuna, vie hänelle aamiainen vuoteeseen ja kaada kuohuviiniä lahjalasiin. Erinomainen hääpäivälahja naiselle!

Pitsihääpäivälahjoja

Norsunluuhäät - 14 vuotis hääpäivä

Norsunluuhäät eli neljästoista yhteinen hääpäivä: minkälainen hääpäivälahja miehelle ja minkälainen naiselle pitäisi hankkia. Tutustu esimerkiksi moniin keittiötarvikelahjoihimme ja osta kokkausta rakastavalle puolisollesi upea keittiötuote.

Norsuluuhääpäivälahjoja

Kristallihäät - 15 vuotis hääpäivä

Kristallihäät eli 15-vuotishääpäivä on merkittävä tilaisuus: kristallihääpäivä sopiikin viimeistellä ihanalla illallisella mukavan, yhdessä vietetyn laatuajan – kenties jonkin elämyslahjojemme listalta hankitun aktiviteetin – jälkeen!

Kristallihääpäivälahjoja

Posliinihäät - 20 vuotis hääpäivä

Nyt ovat hääpäivät jo suhteellisen pitkällä! 20-vuotishääpäivä ei aivan vielä ole kultahäät, mutta totta kai aviopuolisot voivat hankkia hääpäivälahjat miehelle ja naiselle, toisilleen. 20-vuotishääpäivälahja saa olla jotankin häpeilemättömän romanttista!

Posliinihääpäivälahjoja

Hopeahäät - 25 vuotis hääpäivä

Nyt vietetään äidin ja isän hopeahäitä! Lasten ostama 25-vuotishääpäivälahja avioparille on kaunis ele, ja totta kai pariskunta voi ostaa hopeahääpäivälahjan myös toisilleen. Hopeahäät huutavat myös isompia juhlia, jonne kutsutaan kaikki ystävät ja sukulaiset!

Hopeahääpäivälahjoja

Helmihäät - 30 vuotis hääpäivä

30 vuotta yhdessä ja naimisissa – aivan mahtavaa ja onneksi olkoon! 30-vuotishääpäivä on erittäin merkittävä juhla, jota sopii viettää läheisten ystävien ja omien lapsien seurassa. 30-vuotishääpäivälahja annetaan illan päätteeksi – ehkä jokin suureellinen, vieraiden yhdessä hankkima tuote!

Helmihääpäivälahjoja

Korallihäät - 35 vuotis hääpäivä

35 vuotta on merkittävä siivu ihmiselämässä ja vielä merkittävämpi avioliitossa! 35-vuotishääpäivä on pitkän yhteisen taipaleen merkkipaalu, ja 35-vuotishääpäivälahja ystäviltä ja sukulaisilta on oiva tapa juhlistaa näitä korallihäitä.

Korallihääpäivälahjoja

Rubiinihäät - 40 vuotis hääpäivä

Yhdessä matkalle 40-vuotishääpäivän viettoon? Oiva rubiinihäiden 40-vuotishääpäivälahja on yhteinen loma kaksisteen toistensa seurasta nauttien. Jos hääpäivät tähän asti ovat olleet yhtä hulinaa, nyt on viimeistään aika rentoutua!

Rubiinihääpäivälahjoja

Safiirihäät - 45 vuotis hääpäivä

45-vuotishääpäivä – upea saavutus! Ja mikä voisikaan olla parempi 45-vuotishääpäivälahja kuin yhteinen elämysmatka lasten ja lastenlasten kanssa. Elämyslahjojemme listalla on useita vaihtoehtoja: kun hääpäivät ovat näinkin monennet, hääpäivälahjan täytyy olla erikoislaatuinen!

Safiirihääpäivälahjoja

Kultahäät - 50 vuotis hääpäivä

50 vuotta hynttyyt yhdessä! Kultahääpäivä on suuren juhlan paikka, ja meiltä saat hyviä lahjaideoita tähän ihanaan juhlapäivään. Hääpäivälahja on syytä valita tarkkaan, kun se on nimenomaan 50-vuotishääpäivälahja!

Kultahääpäivälahjoja

Smaragdihäät - 55 vuotis hääpäivä

Näitä pirskeitä ei tapahdu ihan joka päivä! 55 vuoden aviotaival ansaitsee arvoisensa hääpäivälahjan sukulaisilta. Lahjaideoita tarvitaan, sillä 55-vuotishääpäivää juhlivalla parilla on todennäköisesti kaikkea. Smaragihäät vaativat yhtä kimaltelevat lahjat!

Smaragdihääpäivälahjoja

Timanttihäät - 60 vuotis hääpäivä

Timantit ovat ikuisia niin kuin 60-vuotisen avioliiton huumori ja läheisyys! Lahjaideoita tähän suureen juhlaan on monia: ehkäpä kaunis sisustustaulu, jokin rauhallinen yhteinen elämys lasten kanssa tai kahdenkeskinen matka. Timanttihääpäivä on ihana merkkipaalu ja 60-vuotishääpäivälahja arvokas ja huomioon ottava!

Timanttihääpäivälahjoja

Kruununtimanttihäät - 65 vuotis hääpäivä

Näin merkittävään virstanpylvääseen yltävät vain harvat avioparit. 65-vuotishääpäivälahjaa kannattaakin miettiä huolella ja monenlaisia lahjaideoita käydä läpi. Avioparin kruunutimanttihäät keräävät koko suvun yhteen!

Kruununtimanttihääpäivälahjoja

Rautahäät - 70 vuotis hääpäivä

Onneksi olkoon, avioliittonne on 70 vuotta nuori! Rautahääpäivä on huikea merkkipäivä, johon saat verkkokaupastamme lukuisia hyviä lahjaideoita. 70-vuotishääpäivälahja isovanhemmille kannattaakin valita huolella. Tästä ei juhla romanttisemmaksi muutu!

Rautahääpäivälahjoja

2023-09-28T23:52:48+00:00