Tarvitsetko apua?

Grillmachete ruostumatonta terästä kaiverrus

29,90 €
Sis. Alv., pois lukien toimitus
- +

Toimitusaika: Toimitusaika 3-5 päivää

Syvimmästä syvyyksiin viidakon viidakon, koska se esiintyy vain seikkailu romaaneja, kotimaan Grill: Tällä Grillmachete ruostumaton teräs tekee jokaisesta grilli määritetty hieman seikkailu. Henkilökohtainen kaiverrus noin 25 merkkiä, voit tehdä grilli machete yksittäisten lahja. Sun on tyytyväinen määrittelee kunkin grilli toiminnallinen Machete!

* Pakolliset kentät

29,90 €

Other customers bought

Kuvaus

Machete hampurilaiset ja oluen: Tällä Grillmachete kaiverrus on työkalu, joka grilli antaa ansaittua seikkailumieltä ystävien kesken. mutta sen monipuolinen ominaisuuksia se tarjoaa paitsi vahvaa, vaan auttaa tekemään grilli nautintoa mahdollisimman miellyttävä!

Joiden yhteenlaskettu pituus on noin 48 cm: n mukava hampurilaiset ja pihvit voidaan kääntää Jännitystä työkalu. Reuna kärjessä on tarpeeksi terävä leikata nakit ja kolme hammasta juuri ennen pitoa on täydellinen korkkeja ratkaista viileä Bierchens - tai limonadia.

Kohokohta Grillmachete on henkilökohtainen kaiverrus: Kanssa 25 merkkiä sinulla on tarpeeksi tilaa ympärillä / s vastaanottaja / s "Grill kuningas Tobias" valita tai otsikon (kuten kuvassa) machete on "Fabianin Grillmachete".

Hauska lahja kaikille grilli faneille, mikä tekee kääntämällä ja vilkas palo yksilöllisellä kosketus määräytyy vieläkin hauskempaa. Yksinkertaisesti viileä!

Tuotetiedot

Grillmachete ruostumatonta terästä kaiverrus

Lastalla, pullonavaaja, ja kevyt terää grilli
Materiaali: Ruostumaton teräs puukahvalla
(Älä käytä erikoismerkkejä!) Henkilökohtainen kaiverrus jopa 25 merkkiä
Mitat: 14 x 55 x 2 cm
Huomautus: Se on tämä työkalu, ei todellinen machete. Reunat Grillmachete ovat vähän tai ei lainkaan teroitettu.

2023-09-21T21:49:20+00:00