Tarvitsetko apua?

Grillisetti henkilökohtaisella kaiverruslaatalla

34,90 €
Sis. alv
DHL Express mahdollista
- +

Toimitusaika: Toimitusaika 3-5 päivää

Grillisetti henkilökohtaisella kaiverruksella on täydellinen lahjaidea kaikille grillauksesta innostuneille sukulaisille, ystäville ja tuttaville. Se on oiva lahja esimerkiksi syntymäpäiväpakettiin, tupaantuliaislahjaksi tai juhannusyllätykseksi perheen omalle grillimestarille. Setti sisältää kaikki tärkeimmät apuvälineet onnistuneeseen grillaushetkeen: kääntölastan, grillipihdit ja grillihaarukan. Setti kulkee helposti mukana tyylikkään ja kevyen kantolaukkunsa ansiota, missä ikinä päätätkään grillata, mökillä, puutarhassa tai piknikillä puistossa… Näin hyvin varusteltuna grillaus on ruoanlaittajalle silkkaa nautintoa!

* Pakolliset kentät

34,90 €

Other customers bought

Kuvaus

Grillisetti henkilökohtaisella kaiverruslaatalla varustettuna on todellinen toivelahja intohimoisille grillaajille! Upeat ruostumattomasta teräksestä valmistetut grillipihdit, grilliharukka ja paistinlasta ovat täydelliset apuvälineet onnistuneeseen grillaushetkeen.

Grillaa missä vain: mökillä, puutarhassa tai piknikillä, apuvälineet kulkevat kätevästi mukana kevyestä metallista valmistetussa kuljetuslaukussa. Laukku myös varmistaa, että grillausvälineet eivät katoa talven aikana keittiön kaappien perukoille, vaan löydät kaiken tarvitsemasi helposti yhdestä paikasta kauan odotetun grillaussesongin taas koittaessa.

Piste i:n päälle on kuljetuslaukun kyljessä oleva laatta, johon voit valita haluamasi kaiverruksen esimerkiksi merkkipäivän kunniaksi. Näin lahjasta tulee saajalleen vielä erityisempi, ja hän muistaa vielä vuosien päästä, milloin grillaamisesta tuli entistä suurempi nautinto, oikea kulinaristin rituaali. Grillaus ei ole välineurheilua, mutta oikeanlaisilla ottimilla varustettuna siitä tulee huomattavasti sujuvampaa. Tee vaikutus vieraisiin grillauskyvyilläsi, sillä tämän upean perusgrillisetin avulla et voi epäonnistua!

Grillisetti henkilökohtaisella kaiverruslaatalla on oiva lahjaidea miehelle, joka arvostaa laatua ja käytännöllisiä tarve-esineitä. Grillisetti on erinomainen lahjaidea esimerkiksi syntymäpäivälahjaksi, tupaantuliaisiin tai tuliaiseksi mökille.

Tuotetiedot

  • Mitat: 8,7 x 37 x 10 cm
  • Sisältää: grillipihdit, grillihaarukan ja kääntölastan
  • Huom! Kaiverrus on mahdollinen vain sille varattuun laattaan. Ei erikoismerkkejä!
2021-01-21T08:41:54+00:00