Tarvitsetko apua?

Grillipihdit kaiverruksella

15,90 €
Sis. alv
DHL Express mahdollista
- +
Suomen kesä on grillausta varten, ja entistä hauskemmaksi grillaamisharrastusmuuttuu, kun välineet ovat kunnossa! Nämä bambuiset grillipihdit ovatkin varmasti jokaisen takapihagrillaajan toivelahja, ja lisäksi niihin voidaan kirjailla lahjansaajan nimi. Pihvejä ja makkaroita onkin mukavampi käännellä omilla, ainutkertaisilla ottimilla!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Nämä yli 30-senttiset grillipihdit ovat täydellinen lisä kesägrillaajan työvälineistöön – niillä käännät ja nostelet helposti niin pihvit ja makkarat kuin esimerkiksi grillivihanneksetkin, ne ovat kevyet ja elastiset ja valmistettu luonnollisesta ja vastuullisesta bambupuusta. Ilman näitä pihtejä grillaus ei vain ole yhtä mukavaa ja mutkatonta.

Totta kai kaiverrus kruunaa tämän lahjan: pihtien kylkeen voit esimerkiksi kaiverruttaa lahjansaajan nimen tai sitten hänen grillausnimensä: ”BBQ-Matti”, ”Grillimestari Tomppa” tai ”Kokkiguru Miia”. Tästä ei enää kesäinen ja sympaattinen lahjatuote paremmaksi muutu – grillaaminen on kivaa ja näiden pihtien kanssa vieläkin mukavampaa! Tilaa nyt!

Tuotetiedot

Grillipihdit kaiverruksella

  • materiaali: sertifioitu bambu (vastuullisesti tuotettua)
  • mitat: 32 cm x 5 cm x 2 cm
  • kaiverrus enintään 22 kirjainta
  • Huom! Kyse on luonnontuotteesta, joten kaiverruksen ulkoasu vaihtelee hieman tuotteesta toiseen
  • Huom! Kyse on luonnontuotteesta, joten pihtien kärjet saattavat vaihdella ulkomuodoltaan hieman (ei vaikutusta käyttöön)
2021-01-21T08:46:53+00:00