Tarvitsetko apua?

Grillipannusetti

14,90 €
Sis. Alv., pois lukien toimitus
- +

Toimitusaika: alkaen 09.01.

Nyt esittelemme grillijuhlien ja kesäkeittiöiden kruunaajan: nämä grillipannut tulevat aina tarpeeseen, kun grillataan, paistetaan ja käristetään, ja ne voidaan asettaa suoraan grilliritilän päälle. Grillattavat ruoat eivät tipu ritilän välistä grilliin ja pientenkin ruoanpalasten grillaaminen onnistuu vaivattomasti. Valmistat sitten vaikkapa katkarapuja, kesäkurpitsaa, kalafileitä tai lohkoperuinoita, grillipannulla onnistut aina. Hauska tuliainen ystävien grillijuhliin tai mökkiviikonlopulle, toki mainio lahja myös itselle omaan keittiöön.

Other customers bought

Kuvaus

Nämä grillipannut tulevat ahkeralle kesägrillaajalle todelliseen tarpeeseen: pieneksi viipaloitujen ruokien tai valmiiksi pienikokoisten vihannesten grillaaminen on aina haastavaa. Viipaleet uhkaavat tippua grilliritilän välistä tuleen, ja myös palojen kääntäminen on työlästä ja tarkkaa puuhaa. Pieniä rapuja tai vaikkapa suikalelihaa taas on mahdoton grillata ilman foliota, joka on vaivalloinen levittää eikä oikeastaan toimi grillausalustana kovin hyvin.

Mutta nyt ei tarvitse enää murehtia: näiden grillipannujen avulla voit grillata aivan mitä tahansa haluatkin, eikä ruoka enää putoa grilliin. Grillipannut voidaan asettaa suoraan grilliritilän päälle, ja ruoka paistuu tasaisesti ja saa grillistä ihanaa savun aromia. Palasten käänteleminenkin onnistuu ja pienimmätkin vihannesviipaleet onnistuvat varmasti. Grillipannuilla voi myös kuumentaa raclette-juustoa tai Auraa, jota voidaan sitten valuttaa paistettujen ruokien päälle – yksinkertaista, herkullista ja kesäistä.

Grillipannut toimitetaan kahden pannun settinä. Ne on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja ne on helppo puhdistaa käytön jälkeen. Tyylikkäät kahvat ovat puuta ja lisäksi saat kaksi puista paistinlastaa. Grillipannusetti onkin erinomainen lahja esimerkiksi ystävien kesäkutsuille, tervetullut tuliainen kesämökille tai paras syntymäpäivälahja rakkaalle siippalle, joka pitää yli kaiken kesägrillauksesta.

Tuotetiedot

  • mitat: 17 cm x 11 cm x 2 cm
  • materiaali: ruostumaton teräs, puu (kahva, lastat
  • väri: hopea, puu
  • pakkaus sisältää kaksi pannua ja kaksi puulastaa
2023-11-29T13:58:28+00:00