Tarvitsetko apua?

Grillikori Kasviksille

17,90 €
Sis. Alv., pois lukien toimitus
- +

Toimitusaika: alkaen 09.01.

Grillikori kasviksille, jolla grillaat kaikki suosikkikasviksesi helposti. Voit heittää hyvästit kertakäyttöisille folioastioille ja hyödyntää tätä pestävää koria aina uudestaan ja uudestaan. Tämä erinomainen grillivaruste kuuluu ehdottomasti jokaisen grillimestarin varustukseen

Other customers bought

Kuvaus

Käytännöllinen grillikori kasviksien grillaamiseen. Enää ei grillissä tarvitse käristellä vain makkaroita tai pihvejä, vaan maukkaat kasviksetkin ansaitsevat tulla grillatuiksi. Näppärä ruostumattomasta teräksestä valmistetussa grillipannussa grillaat niin porkkanat, perunat, kesäkurpitsat kuin muutkin kasvikset ja vihannekset helposti.

Toki nimestään huolimatta korissa voi myös valmistaa lihaa tai pitää grillattua lihaa lämpimänä odottamassa tarjoilua. Asetat vain haluamasi ainekset kevyesti öljytylle korille ja asetat astian kuumalle grilliritilälle. Saat pian suurimmat herkkusi valmiina.

Tämän kätevän pannun ansiosta myös jätteen määrä vähenee huomattavasti ja voitkin sanoa hyvästit kertakäyttöisille folioastioille. Kasvikset kypsyvät kunnollisessa ruostumattomassa teräsastiassa paremmin ja ympäristökin säästyy kuormittumiselta.

Ehdoton väline jokaisen grillimestarin varusteissa. Grillikori sopii myös erinomaiseksi syntymäpäivä- tai tupaantuliaislahjaksi ja parhaassa tapauksessa pääset itse heti nauttimaan antamastasi lahjasta.

Tuotetiedot

Grillikori kasviksille

  • Tyylikäs muotoilu ja irrotettava puinen kahva
  • Sopii pallogrilliin
  • Materiaali: metalli ja puu
  • Soveltuu astianpesukoneeseen
  • Mitat: 25 x 16 x 3cm
  • Paino: n. 200g
2023-09-21T21:19:31+00:00