Tarvitsetko apua?

Grilli setti muokattavissa kaiverrus levy

34,90 €
Sis. Alv., pois lukien toimitus
- +

Toimitusaika: Toimitusaika 3-5 päivää

Grilli setti henkilökohtainen metallisuojus on täydellinen lahja kaikille intohimoinen grillimestarin / sisällä ja sisältää tärkeimmät tarvikkeet onnistuneen grilli. Parhaan grillit Valitsin / vastaanottaja ovat uskollisia puolelle tämän grilli lastalla, grilli haarukka ja pihdit.

* Pakolliset kentät

34,90 €

Other customers bought

Kuvaus

Täydellinen lahja grillimestareille / sisältä intohimo! Chic Grill matkalaukku metalli on kaikki välineet, joita tarvitaan menestyksen suuri grilli ja on edelleen kätevä. Pihdit, grilli haarukka ja lastalla ruostumatonta terästä ja yksin tehdä joitakin visuaalisesti sitten. Tällä lahja sinulle begeisterst että kaikki grillimestarin ja -meisterinnen ja tavata henkilökohtainen kaiverrus takaa merkki.

Järjestämällä puutarhajuhliin ja valmistaa maukasta vieraillesi makkarat, pihvejä ja grillattuja kasviksia. Joten te vakuuttaa teidän grilli lahjakkuutta ja oleskelua hyvin, varsinkin muistissa, sillä kuka on ainoa todellinen hallitsija grilli, seisoo metallilevy suoraan asiaan. Tänään kertaa poissa kotoa ystävien tai puistossa grilli? Ei hätää, kevyt ja kompakti kotelo sopii kuljetukseen.

Tuotetiedot

Mitat: 8,7 x 37 x 10 cm
Sisältää: grilli pihdit, grilli haarukka ja lasta
Huomautus: Vain kaiverrettu levy voidaan personoida! Ota mitään erikoismerkkejä!

2023-12-07T14:42:39+00:00