Tarvitsetko apua?

Grillauslankku American Style

6,90 €
Sis. Alv., pois lukien toimitus
- +

Toimitusaika: alkaen 09.01.

Kaikkien kotigrillaajien ja takapihojen gordonramsayden salainen ase herkullisuussodassa on setripuinen grillauslankku. Kostea puu tuo ruokaan omaa herkullista aromiaan, ja lankun päällä grillaaminen estää ruoan palamisen. Täydellinen lahjaidea kaikille, jotka nauttivat kesästä, grillauksesta ja maukkaasta bbq-ruoasta. Setrin erittämät eteeriset öljyt tuovat ruokaan makuräjähdyksen, alkuperäisen ”American Stylen”, ja eteeriset öljyt ovat myös terveellisiä. Nyt salamannopeasti grillaamaan, sillä setrilankkujen avulla voitat niin naapureiden kuin perheesi makuhermot puolellesi.

Other customers bought

Kuvaus

Tämä setripuinen grillilankku on jokaisen kotigrillaajan mieluisin lahja. Setri on mäntykasvien heimoon kuuluva havupuu, ja jo Pohjois-Amerikan alkuperäisasukkaat tiesivät, että setrin päällä ruoan valmistaminen tuo ruokaan aivan ainutlaatuista aromia. Nämä setripuuta olevat grillauslankut erittävät grillissä ollessaan eteerisiä oljyjä, jotka lisäävät ruokaan mietoa ja miellyttävää tuoksua ja makua. Lankut myös estävät ruoan hiiltymistä ja palamista, ja esimerkiksi kalan grillaaminen setrilankun päällä on huomattavasti vaivattomampaa kuin grilliritilällä.

Setrilankku kastetaan tunniksi veteen ennen grillaamisen aloittamista, jolloin sen aromit irtoavat grillatessa parhaiten. Ruoka saa hieman makeaa ja savuista makua ja tuoksua, alkuperäistä ”American Styleä”. Lankku helpottaa grillausta myös siten, että lankun päällä on mahdollista grillata ruoka-aineita ja annoksia, jotka eivät muuten grilliin soveltuisi, esimerkiksi timjamin ja rosmariinin oksia, hedelmäviipaleita, ohuita vihanneslohkoja, pienenpieniä valkosipulin kynsiä tai vaikka jauhelihaa.

Grillilankkupakkaus sisältää kaksi setripuista grillausalustaa, ja lankut voi grillauksen jälkeen jäähdyttää, pestä ja käyttää uudelleen. Grillilankku setripuusta on mahtava lahjaidea kesäkeittiöön, mökkinaapureille tervehdykseksi tai talkooporukan kesäjuhliin. Maistettuasi setrillä grillattua ruokaa et enää halua grillata ilman sitä. Herkullista ja luonnonmukaista!

Tuotetiedot

  • grillilankkupakkaus sisältää kaksi setripuista grillilankkua
  • lankun mitat: 30 cm x 15 cm x 1 cm
  • asianmukaisella käytöllä ja hoidolla monta kertaa uudelleen käytettävissä
2023-11-29T15:13:52+00:00