Tarvitsetko apua?

Grillausesiliina Licensed to Grill

23,90 €
Sis. alv
- +
Tämä upea grillausesiliina suojaa vaatteitasi tyylikkäällä tavalla. Samalla, kun se kertoo kaikille, että sinulla on todella lupa grillata! Materiaali on kestävää 100 % puuvillaa.
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Grillaaminenhan on aina mukavaa ja vielä mukavammaksi se tulee, jos voit välttää tahrimasta vaatteitasi. Ja paras tapa on tietenkin ottaa salainen agentti avuksi tähän tärkeään tehtävään. Tässä mustassa, hienossa esiliinassa on motiivina tyylikäs James Bond -hahmo ja sen alapuolella teksti: Licensed To Grill. Esiliinan käyttäjällä on siis ehdottomasti lupa grillata. Tämä on ihanteellinen lahja esimerkiksi grillaavalle poikaystävälle, kaverille tai perheenjäsenelle.

Esiliina on paitsi tyylikäs, myös erittäin käytännöllinen, sillä se suojaa hyvin roiskeilta ja tahroilta, joita on muuten vaikea välttää grillin ääressä. Eikä mikään tietenkään estä käyttämästä esiliinaa grillikauden jälkeen myös keittiössä! Mainio lahja kenelle tahansa James Bond -fanille. Materiaali on puuvillaa, joten esiliina voidaan pestä grillausiltojen välillä.

Tuotetiedot

Grillausesiliina Licensed to Grill

  • Esiliina, jossa erityinen ilme
  • Suojaa roiskeilta ja lialta
  • Teksti: "License to Grill"
  • Materiaali: 100 % puuvillaa
  • Mitat: 70 x 89 cm

Tuotteesta ei ole vielä arvosteluja. Kirjoita ensimmäinen arvostelu?

2020-12-01T03:58:39+00:00