Tarvitsetko apua?
Ilmainen toimitus alk. 40 € tilauksille
003589 424524 64

Grande lemmenlukko kaiverruksella

32,90 €
Sis. alv
- +

Toimitusaika: Varastossa

Lemmenlukko on ainutlaatuisen romanttinen rakkaudentunnustus, joka julistaa murtovarmaa rakkautta. Se lukitaan perinteisesti kiinni sillan kaiteeseen ja rohkeimmat rakastajat heittävät vielä avaimen virran vietäväksi. Suurikokoisella sydänlukolla uniikilla kaiverruksella on erityisen symbolinen sanoma, se hitsaa sydämenne ikuisiksi ajoiksi yhteen. Romanttinen lahjaidea ystävänpäiväksi tyttö- tai poikaystävälle tai rakkaudentunnustukseksi vuosipäivänä.

* Pakolliset kentät

32,90 €

  • Tilaa ennen 15:00 lähetämme tuotteen varastolta samana päivänä
  • Toimitus 4-7 päivässä
  • Suomenkielinen asiakaspalvelu
  • 30 päivän palautusoikeus1

Kuvaus

Grande lemmenlukko on suurikokoinen sydämenmuotoinen riippulukko, joka kiinnitetään esimerkiksi sillan kaiteeseen symboloimaan rakkauden kestävyyttä. Kun lukko on lukittu, pari heittää avaimen veteen näin sinetöiden ikuisen rakkauden.

Grande lemmenlukko on valmistettu kestävästä metallista, joka on päällystetty aidolla hopealla. Mutta viimeistään kun katse osuu henkilökohtaiseen kaiverrukseen, jossa lukee rakastavaisten nimet ja päivämäärä, lukon hienostuneen viileä pinta unohtuu ja lahjan saajan lihaa ja verta oleva sydän sykkii rakastuneena. Kaiverrukseen on mahdollista käyttää enintään 30 merkkiä, ja se koristaa sydämen etupuolta näkyvästi. Lukkopesä on sydämen kääntöpuolella.

Rakkaudenosoitus saapuu kauniissa viileän sinisessä lahjapakkauksessa ja sisältää tietenkin lemmenlukon lisäksi myös siihen sopivan hopeanhohtoisen avaimen.

Vaivattomasti toimiva sydänlukko puhdaslinjaisella ja ajattomalla muotoilulla, sekä henkilökohtaisella kaiverruksella on romantikon lahjaidea ystävänpäiväksi. Lemmenlukko on myös täysosuma vuosipäivänä, kihlautuminen symbolina tai muuten vaan romanttisena lahjana.

Tuotetiedot

  • Materiaali: hienoa metallia aidolla hopeapinnoitteella
  • Koko: n. 60 x 45 mm
  • Sisältää kaiverruksen (max. 30 merkkiä, ei erikoismerkkejä)

Tuotteesta ei ole vielä arvosteluja. Kirjoita ensimmäinen arvostelu?

2019-01-20T19:59:28+00:00