Tarvitsetko apua?

Glow Belt – Itsevalaiseva vyö

12,90 €
Sis. alv
- +
Tässä on vyö sinulle, joka etsit jotain uutta ja erilaista asustetta. Tämä vyö nimittäin loistaa pimeässä ja valaisee mukavasti liikkuessasi. Vyö on nerokkaasti suunniteltu, sillä se latautuu päivänvalossa ja loistaa tyylikkäästi jopa 20 minuuttia täydellä latauksella. Tämän vyön avulla kääntyvät katseet takuuvarmasti.
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Uskaltaako ystäväsi erottua rohkeasti joukosta? Haluaako hän suoraan sanottuna säväyttää lookillaan - ennen kaikkea railakkaina bileiltoina? Vai onko sinulla kenties ystävä, jolla on taipumus kadota muuhun juhlivaan väkijoukkoon? Jos tämä kuulostaa juuri häneltä, lahjoita ystävällesi tämä erinomainen ja näyttävä vyö, jolla on lievästi sanottuna "hieman" omaperäisiä ominaisuuksia. Se on päivällä kuin mikä tahansa vyö ja hämärän saapuessa alkaa vyö loistaa mitä kirkkaimmin! Vyö herättää ohikulkijoiden huomion ja tarjoaa turvaa pimeällä. Kaiken lisäksi tämän nerokkaan vyön ansiosta tiedät aina, missä armas ystäväsi menee, sillä enää et voi kerta kaikkiaan olla huomaamatta häntä!

Tai miksipä et piristäisi omaa asuasi tällä trendikkäällä vyöllä, joka lisäksi on itsevalaiseva loistaen hehkuvana pimeässä? Nyt löydät vyösi aina jopa kaapin perältä, sillä se loistaa huomiota herättävästi hämärässä. Erinomainen ja hauska lahjaidea tai pidettäväksi itse.

Tuotetiedot

Glow Belt – Itsevalaiseva vyö

  • Sopii kaikille aina 110cm vyötärönmittaan saakka
  • Latautuessaan päivänvalossa vyö loistaa noin 20 minuutin ajan pimeässä
  • Materiaali: vyö: 100% silikonia, solki: 100% akryylinitriiliä, butadieenia ja styreeniä
2020-11-28T05:16:56+00:00