Tarvitsetko apua?

Geisha’s Secret Collection lahjapakkaus

35,90 €
Sis. alv
DHL Express mahdollista
- +
Tämä eroottinen lahjapakkaus on kuin tehty parisuhteen osapuolten intiimeihin hetkiin – lahjoita kumppanillesi tämä jännittävä tuote ja nostatte parisuhteenne uudelle, henkilökohtaisemmalle tasolle. Geisha’s Secret Collection lahjapakkaus sisältää hierontaöljyjä, maustettuja vartalopuutereita sekä sulan, jolla voitte kutitella ihanasti toisianne, ja kaikki salaisuudet jäävät välillenne. Tämä lahjaidea on erityisen suositeltava pitkässä parisuhteessa oleville, toisensa läpikotaisin tunteville rakastavaisille, jotka haluavat polttaa intohimon liekkiä yhä kuumemmin.
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Geisha-ilmiö syntyi itämaisissa kulttuureissa jo 1000 vuotta sitten, ja näitä japanilaisten teehuoneiden naisviihdyttäjiä tapaa Japanissa yhä. Geisha-instituutio on lainannut nimensä tälle rohkealle lahjapakkaukselle, joka on mitä lämpimin lahjat.fi-toimituksen suositus parisuhteen osapuolille – intiimeihin hetkiin ja kahdenkeskisiin, syvällisiin tuokioihin.

Geisha’s Secret Collection lahjapakkaus sisältää hierontaöljyn ja erityisen intiimiöljyn lisäksi orgasmicremen naisille, mansikanmakuisen vartalopuuterin sekä eksoottisen, ihanan tuoksuisen kylpygeelin, joka nostaa nautinnon ja jännittävyyden seuraavalle tasolle. Tämä onkin erityisen eroottinen lahjaidea, joka tyydyttää kokonaisvaltaisesti niin lahjan saajan kuin sen antajankin. Tämän lahjapakkauksen korkealaatuiset tuotteet ovat syötäväksi ja nuoltavaksi kelpaavia, ja lahjapakkaus terästääkin kaikkien parien rakkauselämää varmasti. Geisha’s Secret Collection on kuin tehty pitkiin iltoihin, syvälliseen yhdessäoloon ja äärimmäisen henkilökohtaisiin hetkiin, joista ei kerrota muille.

Tämä eroottinen lahja on tietenkin omiaan annettuna kumppanille esimerkiksi ystävänpäivänä, mutta kokeile myös lahjaksi esimerkiksi hyvin läheiselle ystäväpariskunnalle, jotka tunnet läpikotaisin ja jonka osapuolien toiveet ja intohimon kohteen tiedät. Tämä on rohkea lahja ennakkoluulottomille, ja kertoo yhtä paljon antajastaan kuin saajastaan. Tilaa nyt tämä erilainen ja hyvin kiinnostava lahja verkkokaupastamme!

Tuotetiedot

  • sisältää:
  • 10 ml hierontaöljyä
  • 10 ml afrosidiakki-intiimiöljyä
  • 10 ml eksoottista kylpyöljyä
  • 4 ml orgasmicremeä
  • 4 ml mansikka-vartalopuuteria
  • höyhenen
  • toimitetaan lahjapakkauksessa
2020-12-01T05:56:23+00:00