Tarvitsetko apua?

Funnysideup Pääkallo paistetun munan muotti

11,90 €
Sis. alv
- +

Toimitusaika: Voit tilata tämän tai vastaavan tuotteen kumppanimme YourSurprise kautta

Oletko aina halunnut valmistaa pääkallon muotoisia paistettuja munia? No, vaikka et olisikaan edes moista aiemmin harkinnut, tämän ultrahauskan tuotteen myötä aiheesta tulee varmasti tapa! Asetat vain Funnysideup Pääkallo muotin kuumalle pannulle ja rikot kaksi munaa muottiin, ja pääkallo-munat valmistuvat tuota pikaa. Muotti soveltuu konepestäväksi ja se on valmistettu kestävästä silikonista! Tämän hupaisan karmivan munamuotin myötä toivotamme kaikille lahjat.fi-lukijoille oikein hyvää ruokahalua!

Kuvaus

Gastronomia on päivän trendikkäitä puheenaiheita, ja maailman huippukokit uhraavat aikaa ja vaivaa uusien ruokakeksintöjen valmistamiseen. Silmänruoka on toki myös tärkeä asia, ja huippukeittiömestareiden annoksissa täyttyvät niin maulliset kuin ulkonäöllisetkin tavoitteet. Top Chefit repivät kuitenkin kokinhattunsa, kun esittelet heille nämä pääkallon muotoiset paistetut munat. Tätä helpommaksi ei nimittäin huikean näyttävien ruokien valmistaminen muutu! Funnysideup Pääkallo muotti onkin jokaisen kotona ruokaa laittavan lempiasia – ja toki myös kaikki oman elämänsä piraatit sekä kauhuleffojen fanit pitävät näistä morbidin muotoisista munista. Muotin käyttö on erittäin helppoa: kuumennat paistinpannun ja lurautat mukaan hieman paistorasvaa, sitten asetet muotin pannuun ja rikot muotin molempiin silmänreikiin munat. Keltuaiset pysyvät muotissa ja valkuaiset valuvat muotin reunoille asti. Tuloksena on joka kerta tyylipuhdas pääkallo, ja voit toki tehostaa vaikutelmaa paistamalla esimerkiksi pekoniviipaleet tai parsat ristiluiden muotoon. Tätä on ruoanlaittotaito helpoimmillaan ja kätevimmillään. Funnysideup Pääkallo on oiva lahjaidea kaikille kotikokeille ja toimii myös hyvin tuliaisena esimerkiksi uuteen kotiin tai sukulaislapselle ensimmäiseen omaan kotiin. Osta nyt tämä hupaisa tuote ja teet aamiasen valmistamisesta helpompaa ja hauskempaa lahjan saajalle!

Tuotetiedot

* materiaali: silikoni * sopii konepestäväksi * kestää kuumuutta, erittäin joustava, sopii elintarvikkeille * mitat: 13 cm x 8 cm * Huom! Pestävä ennen ensimmäistä käyttökertaa
2019-03-23T07:28:59+00:00