Tarvitsetko apua?

(F)UCK-muki hätätilanteisiin

14,90 €
Sis. alv
DHL Express mahdollista
- +
Aamuvirkku lintu madon nappaa, mutta osalle meistä riittää kahvi. Niihin aamuihin, kun herääminen ei huvita, (F)UCK-muki kertoo puolestasi mitä mielessäsi liikkuu. Hyvin muotoiltu, hauska muki, joka tuo huumoria hankalampiin hetkiin!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Aamun pelastava kahvimuki, johon on printattu UCK. Mukin korva on F-kirjaimen muotoinen, joten ronskimman huumorin omaavat näkevät oitis mukissa sanan FUCK. Tämä tietenkin on katsojan oman mielikuvituksen varassa. Varaudu muutamiin kohoaviin kulmiin kun kanssaistujat huomaavat mukisi viestin!

Niihin tilanteisiin, kun sanoja ei enää vain ole, kun kämppäkaveri, esimies tai elämänkumppani aiheuttaa harmaita hiuksia - silloin on juuri sopiva hetki haudata kasvonsa tämän mukin uumeniin ja viesti menee varmasti perille. Erinomainen myös niihin harmaisiin aamuihin, kun herääminen on milteipä mahdotonta tai kun herätyskello on soittanut liian myöhään ja aivan kaikki tuntuu menevän päin honkia. Jokaisella on oikeus aina silloin tällöin näyttää asennetta, eikä aina tarvitse miellyttää muita. Nappaa (F)UCK-muki pöydälle ja laita kulmat kurttuun, elämä ei aina hymyile!

Tuotetiedot

(F)UCK- muki hätätilanteisiin

  • Pakkauksen sisältö: 1 muki UCK printillä ja F-korvalla
  • Väri: valkoinen, musta printti ja korva
  • Mitat: 11,5 x 10,5 x 9 cm
  • Materiaali: Keraaminen
  • Paino: noin 360 g
2021-01-16T13:08:27+00:00