Tarvitsetko apua?

Florida kukkamaljakko

14,90 €
Sis. alv
DHL Express mahdollista
- +
Tämä kukkavaasi muuttaa olohuoneen satumaaksi tai taikuuden tyyssijaksi. Florida kukkamaljakkoon asetellut kasvit näyttävät seisovan kohtisuoraan ylöspäin ja saavat aiheestakin ihmetteleviä katseita osakseen. Florida kukkamaljakon salaisuus ovat sen ohuet ripustinkepit, joiden ympärille kukkien varret kiedotaan tai pujotetaan. Hieno ja moderni lahjaidea, jonka avulla kodin kukkaloistosta tulee entistä upeampaa. Florida kukkamaljakko on jokaisen ruokapöydän piristys ja sisustustavarana verraton. Tilaa heti lahjaksi kukkien ystävälle tai vaikkapa ripille pääsevälle sukulaiselle.
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Tämä upea ja taitavasti suunniteltu kukkavaasi muuttaa kodin Harry Potterin taikurinkammioksi – tai ainakin siltä päälle päin näyttää. Kukat tököttävät Florida kukkamaljakossa silminnähden ilman tukea pystysuoraan ylöspäin, ilman ulospäin näkyviä tukia. Miten tämä on mahdollista, vieraat äimistelevät. Maljakon salaisuus ovat sen ohuet tukikepit, jotka – toisin kuin puiset paksummat kepit – sijoitetaan kukkien sisään, joko itse varsien sisään tai suurempien kimppujen keskelle niin että ne katoavat näkyvistä.

Kukat uhmaavat ilmiselvästi fysiikan lakeja, mutta totuus on toinen: nerokas design vain kätkee kepit näkösältä, ja samaan aikaan keppien päistä annostellaan vettä vaasissa oleville kasveille. Kukat seisovat Florida kukkamaljakossa kuin kedolla konsanaan ja saavat osakseen ihastuneita katseita. Vaasi on myös sisustuselementtinä komea, modernisti ja pelkistetysti muotoiltu. Vaasi itsessään on keraamista savea, ja kestää jokapäivästä käyttöä ja pesua erinomaisesti.

Tämä on upea ja juhlava lahja esimerkiksi perinteisen kukkakimpun korvaajana: kuvittele ällistyneitä katseita ja kuule korvissasi ihailevia huudahduksia, kun viet Florida vaasin kukkasilla lastattuna vaikkapa sukulaisen rippijuhliin tai isovanhemmille merkkipäivälahjaksi. Myös vanhemmille tai kumppanille arkeen kukkaloistoa tuomaan!

Tuotetiedot

  • materiaali: maljakko keraamista savea, tukikeppien ripustimet messinkiä, kepit akryylia
2021-01-28T00:43:42+00:00