Tarvitsetko apua?

Flamingo pyrypallo

16,90 €
Sis. alv
- +
Mikä on vaaleanpunainen, satumainen ja koristeellinen? No tämä Flamingo pyrypallo tietenkin. Tämä ensiluokkainen koriste-elementti huokuu vanhan ajan charmia ja 1980-luvun fiilistä. Tiedäthän nimittäin nämä lumisadetta sisältävät nesteellä täytetyt pallot, joita annettiin ennen vanhaan matkamuistoina lahjoiksi. Nyt pyrypallon idea on päivitetty 2010-luvulle ja siihen on tuotu kesäistä fiilistä niin aihevalinnalla kuin väreilläkin. Tilaa tämä kaunis esine lahjaksi hyvälle ystävälle tai sukulaiselle.
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Roosaa, pinkkiä, vaaleanpunaista – nämä ovat päivän värit kyseisessä ihanassa koriste-esineessä. Muistat varmasti vielä pyrypallot, nuo vedellä tai nesteellä täytetyt lasikuulat, joiden sisällä oli jokin jouluinen tai talvinen motiivi, esimerkiksi jonkin turistinähtävyyden tai laskettelukeskuksen pienoismalli? Kun palloa sitten ravisti, nesteessä olleet pienet muovihiukkaset näyttivät ikään kuin lumisateelta. Nämä olivat huippusuosittuja tuliaisia, ja nyt esittelemme päivitetyn version pyrypallosta, josta voi varsin hyvin tulla 2010-luvun suosikkimatkamuisto. Tämä Flamingo pyrypallo on nimittäin aivan erityisen söpö koriste-esine ja tuliainen kenelle tahansa läheiselle ihmiselle: uuteen kotiin, jouluksi, syntymäpäiväksi, jopa häälahjaksi hyville ystäville. Flamingo pyrypallo erottuisi varmasti nimittäin häälahjapöydässäkin edukseen. Kun Flamingo pyrypalloa ravistaa, kaunis lumisade lankeaa pallon sisällä kuhertelevan flamingoparin päälle. Vaikutelma on aivan upea ja lämminhenkinen, ja se myös kääntää pyrypallojen normaalisti talviset aiheet päälaelleen. Nämä kesäiset linnut nauttivat vaaleanpunaisessa kylvyssään täysipainoisesti. Flamingo pyrypallo on loistava lahjaidea ja aina helposti annettava tuote, joka ihastuttaa saajaansa ja löytää varmasti kodin tämän yöpöydältä tai olohuoneen hyllystä. Aivan mahtava sisustuselementti ja erinomainen lahja läheiselle ihmiselle! Toimi nyt ja tilaa!

Tuotetiedot

* sisältää vaaleanpunaista lunta * materiaali: muovi, lasi, vesi * mitat: korkeus cm, paino 450 g * väri: vaaleanpunainen

Tuotteesta ei ole vielä arvosteluja. Kirjoita ensimmäinen arvostelu?

2020-11-28T19:45:06+00:00