Tarvitsetko apua?

Flamenco kuulakynäsetti pareille

10,90 €
Sis. alv
DHL Express mahdollista
- +
Jos mietit jotain erityisen hauskaa mutta samaan aikaan käyttökelpoista lahjaa itsellesi ja kumppanillesi, älä etsi kauempaa. Tämä Flamenco kuulakynäsetti pareille on aivan mahtava lahja sinulle ja hänelle. Setti sisältää kaksi uudelleen täytettävää kuulakynää, joiden ulkoasu on saanut innoituksensa flamenco-tanssijoiden värikkäistä esiintymispuvuista. Totta kai molemmat kynät seisovat omissa telineissään aina valmiina käytettäviksi. Erinomainen lahjaidea esimerkiksi hää- tai kihlaparille – tilaa nyt!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Tiedäthän, kuinka helposti kuulakärkikynät menevät hukkaan, saatikka kuivuvat, kun unohdat napsauttaa terän takaisin sisään tai korkin kiinni. Otat uuden kynän kaapista, muistiinpanon kirjoittamisen jälkeen lasket kynän kädestäsi etkä enää koskaan löydä sitä. Tuttuja tapahtumia, eikö totta? Tämä kuulakynäteline onkin ensinnäkin aivan ehdottoman kätevä ja kynät tallessa säilyttävä keksintö. Nämä Flamenco kynät nimittäin asetetaan aina käytön jälkeen takaisin telineeseensä, missä ne ovat aina käden ulottuvilla valmiina käytettäviksi. Ne eivät myöskään kuivu, sillä terä on telineen sisässä turvassa. Mutta käyttökelpoisuus on vain osa Flamceno kuulakynätelineen viehätystä: kauniimpia ja näyttävämpiä kyniä saa nimittäin hakea, ja lisäksi Flamenco kuulakynäsetin kynät soveltuvat hienosti avioparille tai yhdessä asuville kumppaneille. Niiden flamenco-tanssijoista inspiraationsa saaneet ulkoasut viehättävät silmää eittämättä ja ovat lisäksi niin näyttäviä, että eivät mene pöydällä hukkaan, vaikka joskus unohtaisit siirtää ne takaisin telineisiinsä. Flamenco kuulakynäsetti on erinomainen lahjaidea esimerkiksi ystäväpariskunnalle tai jopa avioparille häälahjana. Se herättää ihastusta ulkoasullaan ja hyväksyntää käyttöarvollaan ja sopii kaikille annettavaksi. Tilaakin heti tämä loistava tuote lahjat.fi-verkkokaupan kautta ja ilahduta lahjan saajaa.

Tuotetiedot

* naishahmo: sininen muste * mieshahmo: musta muste * korkeus: 21 cm * materiaali: muovi * kynät voidaan täyttää uudelleen
2021-01-18T21:05:04+00:00