Tarvitsetko apua?

Flachmann taskumatti kirjapakkauksessa

18,90 €
Sis. Alv., pois lukien toimitus
DHL Express mahdollista
- +

Toimitusaika: Toimitusaika 3-5 päivää

Tässäpä äärimäisen tarpeellinen ja hauska lahjaidea miehelle! Elegantin maskuliininen Flachmann-taskumatti on mahtava ja passeli lahja kaikille meneville miehille, puhujille tai vaikkapa laskettelurinteeseen lämmikkeeksi. Taskumattiin kaadat lempijuomaasi, ja se on aina käden ulottuvilla taskun pohjalla. Monet juhlatilaisuudet kruunataan taskumatilla, ja tämä taskumatti toimitetaan alkoholin kemiallisen kaavakaiverruksen kera hienossa kirjapakkauksessa. Upea lahjaidea hänelle, joka viettää paljon aikaa ulkosalla. Anna lahjaksi miesystävälle, aviomiehelle tai isälle.

Other customers bought

Kuvaus

Aristokraattinen ja hienostunut piilopullo eli taskumatti kehitettiin alun perin 1800-luvulla pienen juomamäärän mukaan otettavaksi minisäiliöksi, johon sitten kaadettiin kulaus lempijuomaa. Taskumatista voi maistaa vaikkapa stressavan juhlapuheen alla, hääparin onnelle kilistäen tai kylmänä talvipäivänä ulkoilureissulla. Taskumatin klassisen kaareva muotoilu tekee siitä mukavamman taskun pohjalla tai lantiota vasten kannettaessa.

Tästä perinteisestä, jokaisen miehen juhlavarustukseen kuuluvasta pikkupullosta on saksalainen taskumattipaja Flachmann nyt muokannut erityisen juhlallisen version. Flachmann-taskumattiin on kaiverrettu alkoholin kemiallinen kaava, ja koko komeus toimitetaan juhlavasti kirjapakkauksessa. Säilytät pakkausta kätevästi kirjahyllyssä. Flachmann-taskumatti on ruostumatonta terästä, ja matin korkki on kiinnitetty itse pulloon eikä mene hukkaan. Korkki ei vuoda, ja taskumatti on huomaamaton kantaa kaikissa parhaiten valituissa tilanteissa. Yksinkertaisen tyylikäs ja arvokas lahjaidea kaikille meneville miehille.

Tähän Flachmann-taskumattiin kaiverruksella mahtuu kahdeksan senttilitraa valitsemaasi lempijuomaasi, ja se kulkee kätevästi takin taskussa tai vyölle piillotettuna menossa mukana. Tästä villistä taskumatista muotoutuukin välittömästi juhlavarusteiden ”numero uno”, joka nostaa juhlatunnelman seuraavalle tasolle ja on osaltaan mukana luomassa unohtumattomia juhlailtoja. Tilaa heti poikaystävälle, aviomiehelle tai isälle lahjaksi.

Tuotetiedot

  • mitat: 16 cm x 10 cm x 3 cm
2022-07-02T06:43:28+00:00