Tarvitsetko apua?

Flachmann Hip Chick taskumatti

15,90 €
Sis. Alv., pois lukien toimitus
DHL Express mahdollista
- +
Tämä elegantti ja naisellinen taskumatti on mahtava ja passeli lahjaidea kaikille bilettäjille, cocktail-kutsuilla viihtyville tai vaikkapa laskettelurinteeseen lämmikkeeksi. Taskumattiin kaadat lempijuomaasi, ja se on aina käden ulottuvilla käsilaukun pohjalla tai talvitakin taskussa. Kaunis vaaleanpunainen kuosi sopii hienosti muuhun asukokonaisuuteen, ja monet juhlatilaisuudet kruunataan taskumatilla. Upea ja toisaalta hauska lahjaidea hänelle, joka viettää paljon aikaa ulkosalla. Anna lahjaksi tyttöystävälle, vaimolle tai äidille.
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Aristokraattinen ja pienenpieni piilopullo eli taskumatti kehitettiin alun perin 1800-luvulla pienen juomamäärän mukaan otettavaksi minisäiliöksi, johon sitten kaadettiin kulaus lempijuomaa. Taskumatista voi maistaa vaikkapa stressavan juhlapuheen alla, hääparin onnelle kilistäen tai kylmänä talvipäivänä ulkoilureissulla. Taskumatin klassisen kaareva muotoilu tekee siitä mukavamman taskun pohjalla tai vyöllä kannettaessa.

Tästä perinteisesti miehen varustukseen kuuluvasta pikkupullosta on saksalainen taskumattipaja Flachmann nyt muokannut naisen esteettiseen makuun soveliaan Hip Chick taskumatin. Vaaleanpunaiseksi värjätyllä nahalla päällystetty taskumatti on feminiininen, siro ja näyttävä, ja se on ehdottoman tyylikäs lisä jokaisen naisen oheisasustevalikoimaan. Flachmann Hip Chick on ruostumatonta terästä, ja taskumatin korkki on kiinnitetty itse pulloon eikä mene hukkaan. Korkki ei vuoda, ja taskumatti on huomaamatton kantaa kaikissa parhaiten valituissa tilanteissa.

Flachmann Hip Chick taskumattiin mahtuu kahdeksan senttilitraa valitsemaasi lempijuomaasi, ja se kulkee kätevästi käsilaukussa tai takin taskussa mukana. Tästä villistä taskumatista muotoutuukin välittömästi juhlavarusteiden ”numero uno”, joka nostaa juhlatunnelman seuraavalle tasolle ja on osaltaan mukana luomassa unohtumattomia bileiltoja. Flachmann Hip Chick on yksinkertaisesti hurmaava lahjaidea urbaanille, menevälle naiselle.

2022-08-17T18:16:04+00:00