Tarvitsetko apua?

Filippi: Pullo kaiverrettu nahkalaukku

99,90 €
Sis. Alv., pois lukien toimitus
- +

Toimitusaika: Toimitusaika 3-5 päivää

Elegantti muotoilu pala: joka päättää siirtää noin hänen korkean profiilin taskumatti mukautetun kaiverrettu nahkalaukku kierroksella, täytyy odottaa saavansa takaisin lisäksi kaipuu katseita! Tyylikäs, pisaran muotoinen pulloon juuri sopiva nahkalaukku kaiverrus on välttämätöntä, kun vaellus tai kalastukseen varmasti!

* Pakolliset kentät

99,90 €

Other customers bought

Kuvaus

Suunnittelun selkeä kuin kivi kristalli ja täsmälleen riviä Naturburschen: jalo pullo elegantilla pisaran muoto varmasti nähdä paljon maailmaa, kuten olet sen on vuoristopatikoinnin kalastusmatkalla hänessä! Sen sileä, kaareva pinta piilee mukavalta kädessä, korkki on mukava käyttää ja materiaaleja ja käsittely on suunniteltu kestävyyttä.

Parasta häntä, mutta on luultavasti viehättävä nahkalaukku, mikä edellyttää: n asentaminen tapaus valmistettu mustasta nahasta aukeaa vetoketjulla ja suljettu, jotta myös tyylikäs pullo pysyy paikallaan, kun kiipeilyä tai yläpuolella rinteissä.

Lisätä loukkaus henkilökohtaista lahja yksinoikeus sinulla on mahdollisuus tarjota nahkalaukku kaiverrus. Alla sanat ""Team Hangover"" kutsutaan Kapteeni nimeltä.

Anna yhdistyvät tyylikäs kumppani, perinteitä ja modernia eleganssia täydellinen. Ensimmäisen luokan lahjaidea!

Tuotetiedot

Filippi: Pullo kaiverrettu nahkalaukku

Materiaali: ruostumaton teräs, jossa nahka (PU-päällystetty)
Kapasiteetti: 8.5 cl
Korkeus: 13 cm
Nahkalaukku vetoketjulla ja säädettävä vyö
ei erikoismerkkejä

2023-11-29T16:42:09+00:00